November 3-án, az iskolai őszi szünetben indul a mozikban a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című mozifilm az MTVA forgalmazásában. A folytatás alapjául szolgáló TV-sorozat és az annak alapján készült  első mozifilm is emblematikus siker volt.

1945 szeptember. A jól ismert kis francia hegyi faluban mindenki boldogan ünnepli, hogy véget ért a második világháború. Sébastien tíz éves lett. Ő és Belle türelmetlenül várják Angelina hazatérését, de  hiába. Angelia érkezése  helyett  egy szörnyű  hír  éri el  Saint Martin-t: Angelina repülőgépe lezuhant a hegyek között.  A hír hallatára az egész falu gyászba borul, kivéve Cézárt, Sébastien-t és természetesen Belle-t, akik biztosra veszik, hogy a lány él és várja  a segítséget a hegyek között a roncs közelében.

 

Sébastien nagyapja ráadásul ismer is valakit, aki segítségükre lehet  Angelina felkutatásában. De mielőtt  Sébastien, Belle és Cézár eljuthatnának Angelina repülőjének roncsaihoz, számtalan veszéllyel és konfliktussal kell szembenézzenek, és egy kis ravaszságra is szükségük lesz. A kaland folytatódik…

A történet folytatásában Sébestien új barátokra lel, valamint olyan titkok is napvilágra kerülnek, amelyek alapjaiban hoznak változást Sébastien és Cézár életében. Az új helyzet még  szorosabbra  fűzi Belle és Sébastian kapcsolatát, tovább mélyítve barátságukat, összetartozásukat, megerősítve bennünk, hogy soha többé nem válhatnak el.

belle7

Az eredeti történet páratlan sikere nyomán Belle és Sébastien megható kalandjai egy új fejezetben folytatódnak. A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe,  ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A  kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.

 

Az új történetet rendező Christian Duguay neve, akit A harc mestere, A sakál árnyéka vagy a Gyújtóhatás című filmjei kapcsán ismerhetnek a hazai filmrajongók, garancia az első résznél is izgalmasabb és akciódúsabb filmre.

Forrás: MTVA Sajtóosztály

Hozzászólások