Az MCC FIT Program 2021. márciusi hírlevele arról számol be, hogy megnyílt a székesfehérvári FIT-központ.  Régióvezetőket keresnek. Indul a leendő ötödikesek toborzása, és várják a jelentkezéseket az egyetemi programba!

MEGNYÍLT A SZÉKESFEHÉRVÁRI FIT-KÖZPONT!  HUSZONÖT MOSOLYGÓS, LELKES ÉS TEHETSÉGES DIÁKKAL ELINDULT SZÉKESFEHÉRVÁRON IS AZ MCC FIT PROGRAM.

MCC FIT Program

Egészségügyi tudatosság kurzussal indult el az oktatás a székesfehérvári FIT Programban. A foglalkozás során játékos feladatokon keresztül sajátíthatták el a diákok a segélyhívás lépéseit, az újraélesztés helyes módszerét, valamint sebek és sérülések ellátását. A diákok már most összetartó csapatot alkotnak és izgatottan várják a képzés további kurzusait.

RÉGIÓVEZETŐKET KERESÜNK ÚJONNAN NYÍLÓ GYŐRI, SZEGEDI, SZEKSZÁRDI, SZOMBATHELYI ÉS KOLOZSVÁRI FIT-KÖZPONTJAINKBA.

Az oktatásszervezési régióvezetői pozíciókkal kapcsolatok, további információk és a pályázat feltételei megtalálhatók az MCC FIT Program honlapján (fit.mcc.hu). Várjuk az érdeklődők jelentkezését március 7-ig.

TEHETSÉG ÉS FELELŐSSÉG – HOGYAN FEJLESSZ FELSŐSÖKET?

Kit nevezünk tehetségnek? Mit és miért oktatunk a FIT Programban? Mit nyújt a FIT Program egy felső tagozatos diáknak? Megjelent a Corvinák blogon Constantinovits Milán, az MCC Fiatal Tehetség Program szakmai igazgatójának írása, melyben részletesen bemutatja a FIT Program működését. A teljes cikket ITT olvashatják.

HAMAROSAN INDUL A TOBORZÁS A FIT PROGRAMBA A MÉG NEGYEDIKES, JÖVŐRE ÖTÖDIK ÉVFOLYAMBA LÉPŐ DIÁKOK SZÁMÁRA.

MCC FIT Program

Jövőre ismét várjuk a tehetséges ötödikes diákokat a Fiatal Tehetség Programba! Az érdeklődők figyelmébe ajánljuk az MCC FIT Program honlapját (fit.mcc.hu), Facebook-oldalunkat és Instagram-oldalunkat!

ELINDULT A JELENTKEZÉS AZ MCC EGYETEMI PROGRAMJÁBA.

A FŐVÁROSBAN TANULÓ, NAPPALI TAGOZATOS JOGVISZONNYAL RENDELKEZŐ HALLGATÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK MÁRCIUS-ÁPRILIS SORÁN AZ MCC EGYETEMI PROGRAMJÁNAK ISKOLÁI.  AZ ŐSSZEL EGYETEMET KEZDŐ FIATALOKAT PEDIG VÁRJUK JUNIORKÉPZÉSÜNKBE!

A Jogi Iskola március 15-ig, a Média Iskola, a Közgazdasági Iskola, a Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, a Társadalom- és Történelemtudományi Iskola és az MCC-Mindset Pszichológia Iskola április 18-án éjfélig fogadja a jelentkezéseket a képzésekre.

 

A Montázsmagazin korábban is tudósított a programról

 

 

Hozzászólások