A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szervezésében elindult az Angyali Csomagküldő Szolgálat. A már 14 éve működő karácsonyi Angyali Csomagküldő Szolgálat (ACSSZ) mintájára tervezték. A koronavírus-járvány okozta családi vészhelyzetek enyhítése érdekében szerveződött.

angyali csomagkuldo szolgalat

A kép forrása: NOE

A veszélyhelyzet következtében sok család számára vált nehézzé a megélhetés, mert az egyik szülőnek otthon kellett maradnia a gyermekekkel, s emiatt csökkent vagy kiesett a bére, és több ágazatban sajnos meg is szűntek munkahelyek.
Az egyesület – amelynek 13.500 család, mintegy hetvenezer ember a tagja – felmérte, hogy mely családoknak van szükségük támogatásra az alapvető élelmiszerek és háztartási termékek tekintetében. Így garantált, hogy az adományok olyan családokhoz jutnak el, amelyek valóban segítségre szorulnak. A jelentkező Angyaloknak az egyesület megadja a támogatásra váró családok elérhetőségét.

A nagyobb biztonság érdekében az Angyalokat arra kérjük, hogy az Auchan vagy a Tesco áruházak által előre összeállított Alapélelmiszer-, Válogatás-, illetve Tiszta csomagot vagy Tesco Dobozt rendeljék meg (értékük 9.900-14.900 Ft közötti), így biztosítva, hogy vírusmentes módon jusson el a támogatás a családokhoz. Így minden támogató az otthonából, online tud segíteni a rászorulóknak.

Az Angyalok jelentkezését folyamatosan várjuk 2020. május végéig.

Jelentkezni ezen a linken lehet. 

Bővebb információ a noe.hu honlapon.

Forrás: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Kapcsolódó cikkünk: 

“Együtt a család” – Videó-és fotópályázatot hirdetett a NOE

 

 

Hozzászólások