A Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén 16. éve indítja útjára Angyali Csomagküldő Szolgálatát (ACSSZ-t). Angyalaink sok rászoruló NOE tagcsaládot örvendeztetnek meg évről évre az ország egész területén szeretetcsomag küldésével, amit ezúton is hálás szívvel köszönünk! Legyen idén is menő, hogy Angyalként, névtelenül segítünk más nagycsaládokon!

angyali csomagkuldo szolgalat

Angyali Csomagküldő Szolgálat

Olyan jólelkű családokat keresünk, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy másik család megsegítését azzal, hogy összeállítanak és elküldenek számukra egy szeretetcsomagot.

Ugyanakkor várjuk segíteni szándékozó munkahelyi- és osztályközösségek, sportegyesületek jelentkezését, ahová tartoztok, hogy együtt, közösen állítsatok össze és küldjetek szeretetcsomagot egy rászoruló nagycsaládnak. Ha közösségetek néhány tagja egy-egy aprósággal hozzájárul egy közös csomag összeállításához, nemcsak egy családnak szereztek örömet, hanem közösségetek is még jobban összefonódik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a segítségkérő családok leginkább sok helyen felhasználható utalványnak, tartós élelmiszernek örülnek.

Angyali jelentkezés 2021. december 12-ig a következő űrlap kitöltésével lehetséges: Angyalnak jelentkezem.

Bővebb információt a honlapon (www.noe.hu) találtok!

Fontos tudnivalók:

– Ha utalványt küldesz: kérlek, nézd meg előtte, hogy a megajándékozott család lakóhelyéhez közel milyen nagyobb üzletek vannak, hol tudja felhasználni a kapott utalványokat.

– Amennyiben ajándékcsomagot küldesz: az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó- vagy felső határa. Bármit tehetsz bele, tartós élelmiszert, kis meglepetéseket a gyermekek részére, társasjátékot.

A jelentkező angyaloknak a családok elérhetőségével egyszerre megadjuk a gyermekek nemét, korát, hogy családra szabottan lehessen összeállítani a szeretetcsomagot.

Kérünk mindenkit, hogy terjessze az Angyali Csomagküldő Szolgálat felhívását a közösségi médiában, személyes beszélgetések alkalmával, hogy minél több családnak tudjunk segíteni közösen.

Letölthető Angyali jótékonysági felhívásunk

Angyalnak lenni menő!!!

Forrás: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

 

Hozzászólások