A népszerű színésznő, Sandra Bullock ma ünnepli a születésnapját.

 

Sandra Bullock-ot nem véletlenül szokták Amerika kedvenceként emlegetni: népszerű filmjeivel a nézők millióinak lopta be magát a szívébe. Sandráról elsősorban nem a komoly drámák jutnak az eszünkbe, pedig olyanokban is szerepel.

A német származású színésznő a habkönnyű romantikus komédiák koronázatlan királynőjeként vált ismertté. A csúcspontot talán a Beépített szépség főszerepe jelentette számára, hiszen a közönség imádta a Hamupipőke történetet, avagy hogyan lesz a slampos FBI ügynökből bombanő, miközben egy veszélyes merénylőt is hatástalanít, és persze a szerelem is rátalál. De a vígjátékok között említhetnénk az Aludj csak én álmodom-ot, a Mint a hurrikánt, a Képtelen képrablást, vagy az egyik legújabb sikerét, a Nászajánlatot is.

És arról, hogy komolyabb szerepekben is megállja a helyét, mi sem tanúskodik jobban, mint pár éve megszerzett Oscar-díja, amit A szív bajnokai című filmért kapott. Az igaz történeten alapuló filmdráma egy szegény sorsú fiú életét mutatja be, akiből futballsztár lesz egy őt felkaroló gazdag család segítségével.

 

Sandra Bullocknak ezúton is boldog születésnapot kívánunk, és várjuk a további filmjeit!