Érdekességek, aktualitások, kulisszatitkok a közeljövő tervei közül a Bohém Ragtime Jazz Band háza táján:

December 2-án jótékonysági koncert – és indul a JAZZ KULISSZATITKOK sorozatunk!

JAZZ KULISSZATITKOK címmel indítunk új sorozatot (a tavalyi Jazzlegendák sikerén felbuzdulva), s három titkot járunk körbe a három koncert alatt: az improvizáció, a tánc és a hangszerelés lesz terítéken. Koncertek mindig vasárnap este 6-kor Kecskeméten a Hírös Agórában.

Dátumok:
2018. december 2. vasárnap 18.00 óra
2019. február 10. vasárnap 18.00 óra
2019. május 5. vasárnap 18.00 óra

Az első, decemberi koncert egyben a szokásos jótékonysági koncertünk is, ezúttal az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (KECSAP) javára gyűjtünk. A sorozatra bérletet, a koncertre jegyet és támogatói jegyet már rendelhetsz a Bohém Webáruházban. https://bohem.shoprenter.hu/koncertjegyek_66

A Bohém Fesztiválra már kaphatók BÉRLETEK – egyelőre egy kis kedvezménnyel 🙂
Október végéig véglegesítjük a XXVIII. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál programját, addig 7000 Ft-ért válthatod meg a bérleted 9000 Ft helyett. A kedvezményről CSAK ebben az e-mailben adunk hírt és CSAK a Bohém-hírlistán lévőknek. A 2019. március 29-31. közötti program részleteihez olvasd el a bérlet leírását, mert van egy kis változás az eddigi évekhez képest! 

Nevezés a III. Országos Jazzműveltségi Vetélkedőre!

Van diák, vagy tanár rokonod, ismerősöd? Továbbítod nekik? Ha Te magad nem is vagy esetleg diák vagy tanár, biztosan van ilyen rokonod, ismerősöd. Különben azt kell képzelnem, hogy UFO vagy! Idén harmadszor vágunk bele az Országos Jazzműveltségi Vetélkedő szervezésébe, s természetesen szeretnénk, ha minél többekhez eljutna a híre, s minél többen neveznének. 

III. Országos Jazzműveltségi VetélkedőNEVEZÉS, FELHÍVÁS
https://jazzfovaros.hu/vetelkedo

Újabb Bohém-baba érkezett 🙂

Sokan tudják, hogy vártuk, ezért némileg közérdekű információ: október 2-án, pontosan a kiírt napon megszületett második fiam, Ittzés Bálint bő 4 kilósan. Eszik, alszik, jó baba, ő is, édesanyja is kiváló formában van. Marci fiunk mindenáron dobolni akarja tanítani, előbb-utóbb ennek is eljöhet majd az ideje 🙂 A Facebook-on vannnak képek róla. Aztán majd koncerteken is fel fog tűnni a közönségben…

Bohém üdvözlettel,

Ittzés Tamás
Dr. Bohém

Bohém Ügyfélszolgálat: help@bohemragtime.com, Telefon: 06-20/336-4620

 

 

Hozzászólások