Az idei Országos Könyvtári Napok mottójához: Esély – Egyenlőség – Könyvtár – jól illeszkedik az az adománygyűjtő akció, melyhez könyvtárunk igazgatója, Bujdosóné Dr. Dani Erzsébet futó nagykövetként csatlakozott.

A Székelyudvarhelyről indult, de most már világszerte zajló Fuss Neki! adománygyűjtő kampány elsődleges célja felhívni a figyelmet mások önzetlen megsegítésének fontosságára, másrészt ez az abban résztvevők részéről egy szimbolikus kiállás és elköteleződés egy támogatandó ügy, ez esetben a Bibliofil Alapítvány határon túli könyvtárak részére indított dokumentumbeszerzése mellett.

Kecskeméti séta: Könyvtár – Vízműdomb – és vissza. Az akció keretében intézményvezetőnk munkatársaival és az olvasókkal karöltve vállalkozik a sétára.

A táv teljesítése jelképes, melyhez minden csatlakozni kívánó érdeklődőt szeretettel várunk!

Ha személyes jelenlétével ezúttal nem is, más formában még mindig kifejezheti támogatását. Amennyiben szívügyének érzi, hogy a határon túl élő honfitársaink egyébként is meglévő, nagy értékeket rejtő kulturális élete még színesebb legyen, egy kávé vagy ebéd árával járulhat hozzá a gyűjtéshez.

Felajánlását Bujdosóné Dr. Dani Erzsébet futó nagykövetünk oldalán van lehetősége megtenni.

Sok kicsi felajánlással van esélyünk hathatós változást elérni. Ezúton is köszönünk minden, a Bibliofil Alapítvány által képviselt ügynek odaítélt támogatást!

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások