A kaposvári Csiky Gergely Színház és az Együd Árpád Kulturális Központ – Szivárvány Kultúrpalota együttműködésében két előadás készül a gyermekek számára: Bagossy László: A sötétben látó tündér és Grimm – Török Tamás: Jancsi és Juliska című darabjait viszik színre. Mindkettőt május 29-én, pénteken mutatják be és játsszák a gyermeknap hétvégéjén.

jancsi es juliska
Gondolva azokra a gyermekekre és családokra, akik – anyagi okok miatt – nem tudnak eljutni az előadásokra, a színház jótékonysági akciót indít hátrányos helyzetű gyermekek és családok javára, hogy a gyereknapi hétvége számukra is ünnep legyen.
Az Ajándékozzon élményt gyermeknapra! akcióban bárki vehet a két gyermekelőadásra jegyet és a Csiky Gergely Színház gondoskodik arról, hogy azok eljussanak a rászoruló családokhoz. Tehát aki adakozni szeretne, nincs más teendője, mint elmenni a színház jegyirodájába vagy a Kultúrpalota jegypénztárába, és a megvásárolt jegyeket otthagyni a pénztárban.

sotetben lato tunder

Az akciót Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója 6-6 jegy vásárlásával indította el abban a reményben, hogy a kezdeményezéshez mind többen – magánszemélyek, cégek, intézmények vezetői, civil szervezetek – csatlakozni fognak.

jancsi es juliska2
A jegyek ára egységesen 1.000,-Ft.  Mindkét előadásra történő jegyvásárlás esetén két jegy ára mindösszesen 1.600,-Ft.

Az előadásokat az alábbi időpontokban játsszák:
A sötétben látó tündér: 2015. május 29. 10.00 óra, május 31. 10.00 és 15.00 óra
Jancsi és Juliska: 2015. május 29. 15.00 óra, május 30. 10.00 és 15.00 óra

Forrás: Csiky Gergely Színház

Hozzászólások