Ajándékozza karácsonyra a színház csodálatos világát! – Karácsonyi bérlettel és az aranyló fa alá illő színházi albummal készül a kecskeméti Katona József Színház az ünnepekre. A három előadást tartalmazó bérlet mellé most kedvezményesen megvásárolhatják A kecskeméti főtér történelmi épületei címet viselő sorozat színházi kiadványát. Az első 20 bérletvásárlót pezsgővel ajándékozzák meg.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is remek ajándékötletet kínál a kecskeméti Katona József Színház azoknak, akik élménnyel lepnék meg szeretteiket. Idén a város 650. évfordulója alkalmából bemutatott óriási sikerrel futó Beszélő köntös, az idei fergeteges szilveszteri komédia a Balfácánt vacsorára, valamint a romantikus Traviata táncszínházi előadás került az ünnepi bérletbe.

A vígjátékot, musicalt és táncszínházi előadás műfaját is magába foglaló bérlet ötvözi a könnyed és a klasszikus világot, így mindenki megtalálhatja a számára a legkedvesebb stílust benne. Sőt, idén egy színháztörténeti képes albummal is gazdagodik a csomag, mely magyar és angol nyelven mutatja be a teátrum elmúlt 122 évét. A színházi élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérlet ára 7500.-Ft, míg a bérlet és könyv együttesen már 11 000.-Ft-ért megvásárolható a színház Jegypénztárában.

Az egész évben elérhető színházi ajándékutalvány is igazi meglepetés lehet a decemberi ünnepek bármelyikére, de cégek számára is, akik dolgozóiknak kedveskednének vele. Az ajándékutalvány beváltható színházjegyekre és színházi bérletekre egyaránt.

Egyéb ünnepi előadásokkal is várják a kedves nézőket karácsonykor és a két ünnep között is: december 26-án a POSZT-díjas Csárdáskirálynő operett, december 27-én a Szente Vajk rendezte Beszélő köntös musical, majd az év utolsó előadásaként december 31-én a Cseke Péter rendezte Balfácánt vacsorára! című komédia tekinthető meg.

Az ajándékutalvány, a karácsonyi bérlet és a színháztörténeti könyv a színház Jegypénztárában vásárolható meg. Egyéb fontos tudnivalókat megtalálnak online a www. kecskemetikatona.hu weboldalon, telefonon pedig a 06-76-501-177-es telefonszámon érdeklődhetnek.

 

 

Hozzászólások