A gyermekek köztudottan kedvenc ünnepe a karácsony. Persze nagyon sok felnőtté is az maradt. Igaz, még majdnem két hónap van addig, de mégis a 2020-as év zűrzavarában érdemes előrelátónak lenni. De nem csak a karácsony, akár születésnap vagy névnap alkalmából is jó, ha megvan a kész ajándék a szekrény rejtekében. De legalább legyen egy biztos pont, egy olyan ötlet, amelynek elkészítését semmilyen járványhelyzet vagy egyéb „vis maior” helyzet sem tudja megakadályozni. A Vászonkép Szalon tavasszal is ilyen volt, és a jövőben is megállíthatatlan marad majd.

ajandek

Témaválasztás – Ajándék

Mindenkinek megvan a saját kedvence: gyermekeknél ez általában egy mesehős, ifjúságnál jellemzően zenész vagy filmhős. De vannak a kedvenc állatok, a kedvenc helyek és a legkedvesebb fényképfelvételek is. Jellemzően mindenki saját szobával rendelkezik, ahol van legalább egy üres fal, amely valamilyen díszítést, személyre szabott dekorációt kíván meg. Itt mindenki megjelenítheti azt a figurát vagy motívumot, amely közel áll a szívéhez. Ha gyermeket vagy olyan személyt szeretnénk megajándékozni, akit jól ismerünk, akkor máris megvan a tökéletes kiindulópont és az ajándék.

Az ajándék megjelenítése

A téma fontosságához mérten egy egyedi, modern, környezetbarát megoldást kínál a cég. Ezeket a tulajdonságokat az általuk készített vászonképek hordozzák magukban. Az előnyös belső tulajdonságok mellett ezek a dekorációs megoldások külsőleg, megjelenés szempontjából is tökéletesnek mondhatóak. Mindezekről a gyártáshoz használt latex technológia gondoskodik, weboldalukon erről bővebben is olvashatsz.

Érdemes ellátogatni hozzájuk ötletvadászat szempontjából is. A vászonfotós ötletek között böngészve meg fogod találni a tökéletes megoldást. Ráébredsz majd arra is, hogy ez ajándékon kívül még az otthonod dekorációjának is tökéletes választás.

Művészeti megoldások

Kicsit kanyarodjunk el a mesék és a filmek világából és azok szereplőitől. Inkább vegyük az irányt a művészet felé. Nagyon sok tehetséges gyermek van. Az ő egyedi alkotásaik is szuper egyedi és szívhez szóló vászonképek formájában az otthonunk falaira kerülhetnek. De a legnagyobb már nem élő művészek világhírű alkotásainak digitalizált verzióját is felhasználhatjuk. Ennek köszönhetően akár egy Munkácsy mű is lóghat a nappalink falán. Üzlethelyiségek tekintetében kitűnő a cég profilját tükröző téma megjelenítése.

A lehetőségek száma szinte végtelen, pláne egy kis fantáziával. Ha van egy olyan személy, akit valamilyen alkalomból szeretnél megajándékozni, a vászonkép lesz a tökéletes választás. Sőt, ahogy elmerülsz a témában, valami olyat is fogsz találni, amelybe Te magad is beleszeretsz. Amint letudtad a megajándékozást, az lesz a következő, hogy magadnak is beszerezz egyet. Olyat, amelynek témája a szívedhez közel áll, és örömmel nézegetnéd azt a mindennapok során.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM