A Kecskeméti Énekes Kör (KÉK) jótékony céllal tart koncertet 2018. április 21-én, szombaton 19.00 órától a Hírös Város Turisztikai Központban. Az országosan elismert, Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas karnagy, Erdei Péter  jól ismert szerzők alig ismert kórusműveit dirigálja. Az énekes kör tagjai a magyar művészet elkötelezett hívei, akik a minőségi kóruszene által aktívan hozzájárulnak a magyar hagyományok ápolásához, ébrentartásához és népszerűsítéséhez.

A Hírös Város Turisztikai Központban megrendezésre kerülő jótékonysági koncert ingyenesen látogatható.

Az érdeklődők adományaiból befolyt összeget a fellépők a Marosvásárhelyi Szent Erzsébet Egyesületnek ajánlják fel.  A Bakó Béla Pál – Pál atya – ferences szerzetes által vezetett és alapított egyesület célja; Marossárpatakon és Marosvásárhelyen családi típusú házakban létesített gyermekotthonokban teljes ellátással, bentlakással és az iskoláztatás költségeinek átvállalásával támogatni a magára hagyott árva gyermekeke​​t.

A szervezők szeretettel várják a kedves vendégeket. A hangversenyre ellátogatók minőségi komolyzenei koncerten vehetnek részt, felajánlásaik révén pedig hozzájárulhatnak egy emberbaráti cél támogatásához!

További információ ITT .
Telefonon: Hétköznap 13-17h-ig tel: 76/501-176

 

 

 

Hozzászólások