Az idén 83 éves Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban, Hírös Vacsora címmel 8. alkalommal szervezik meg azt a jótékonysági vacsoraestet, amelynek bevételéből – a Kamara tagjainak és a megye vállalkozóinak támogatásával – az elmúlt években 51, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthettek.

Fotó: KEOL

Idén is folytatódik ez a nemes hagyomány a Tanyacsárda kiváló szakácsaival 2017. augusztus 24-én, (csütörtökön) 18.30 órától a Kossuth téren, a Városháza előtti területen. A menü ára 1.900 Ft, amely egy fröccsöt (választás szerint fehér vagy vörös borból) vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Menü:

• Hírös grilltányér – Faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel vagy
• Vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával.

Nagyszerű lenne, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, rossz szociális körülmények között élő diákokat ily módon sokan támogatnák.

10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba. Nagyobb számú (20 db felett) jegy vásárlása esetén támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítanak. Vacsorajegyek a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.). További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.

Asztalfoglalás csak 18.30-ra lehetséges, melyet a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon!

 

 

Hozzászólások