A Forintos Börzét egyre többen fedezik fel a Széchenyivárosi Kispiacon. Szombaton ismét megrendezésre került a Széchenyivárosi Kispiac csarnokában a Forintos Börze, melyre a jó idő beálltával egyre nagyobb az érdeklődés.

Sok kisgyermekes szülő látogatott el csemetéivel a Forintos Börzét megnézni. Nem hiába, hiszen a kisgyermekruháktól kezdve a különböző korosztályú és nemű gyermekeknek való játékokig, szabadidős programokat támogató eszközökig, megannyi termék szerepelt az asztalok repertoárjában.

Voltak, akik kifejezetten felnőttruhák, kiegészítők, használati tárgyak miatt érkeztek a rendezvényre. Számukra is akadt választék bőven. Ajándékötlettel is szolgált a börze. Szépséges ásványokból összeállított ékszerek közül lehetett választani horoszkóptól vagy egészségügyi problémától függően.

forintos borzet

A Forintos Börze résztvevői között szerepelt egy kedves család is a csemetéivel, akik nagyon élvezték a mini bolhapiacot. Vidáman kínálgatták a valamikor kedves, de mára már használaton kívüli játékaikat.

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy bátran hozza el a börzére az otthonában fellelhető kinőtt vagy megunt ruhákat, a már használaton kívüli gyermekjátékokat és egyéb holmikat!

A következő Forintos Börzét május 28-án szombaton, 7.00-14 óráig rendezik meg, melyre szeretettel várják a Széchenyiváros és Kecskemét lakosságát!

Forrás: Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet, Kecskemét

 

Kapcsolódó cikkünk

 

 

 

Hozzászólások