Az internetes honlapom tiltakozásképpen jött létre, hiszen írásaimért korábban munkámat elveszítettem, meghurcoltak még itt, az úgynevezett demokrácia hazájában is. A lapot magam tartom fenn, ezért senki sem szólhat bele ex cathedra szintjén az oldalon található anyagok kritizálásával, tiltásával. Mivel a lap fenntartása és az azon publikált anyagok sora nem kötődik a munkámhoz, így azt nem veszélyezteti.

Hogy kinek készül az internetes újságom? Minden magyarnak, akit érdekel a magyarul gondolkodás. Szeretném a jövőben más nyelvekre is kiterjeszteni a lap tartalmát, hogy más nyelvűek is megismerhessék a magyarokat.

Köszönöm az Önök művészetét, amelyet megosztanak a Közzel. Ezidáig igazából nem volt alkalmam, hogy a körüknek megfelelő módon elkészítsem az oldalakat, de igyekszem a hiányt pótolni. Egy teljes spektrumot szeretnék a Magyar Művészeknek biztosítani az Új Net oldalunkon. Véleményem szerint nagy szükség lenne megújult magyar művészetre, amit többek között Önök is képviselnek. Ennek szolgálatában, az Önök körét felbecsülhetetlenül értékesnek tartom.

Azt üzenem Önöknek, hogy művészetükkel igyekezzenek főleg a gyerekeket, a fiatalokat elbűvölni, hiszen az ő kezükben van a magyar jövő! Tisztelettel üdvözlöm Önöket: Neményi Péter