Akiket érdekel a színház, a színpad világa, akik egy vidám, eredményes és elismert csapat tagjai szeretnének lenni, azokat várja az idén 20. jubileumi évadát ünneplő BAJAI FIATALOK SZÍNHÁZÁNAK utánpótlás nevelő, tehetséggondozó Színistúdiója!

 

bajai6

 

Jelentkezhet bármely olyan 7 év feletti bajai és Baja környéki általános, közép-, vagy főiskolán tanuló diák, aki kedvet, tehetséget érez magában a színpadi műfajok iránt. A város legrégebb óta működő színi iskolájában szakképzett tanárok irányításával tanulhatnak éneket, táncot, színészmesterséget, beszédtechnikát. Legtehetségesebb növendékek szerepelhetnek a Bajai Fiatalok Színházának produkcióiban is. A színházi pályákra készülőknek külön felkészítést biztosítanak. A színi stúdió fennállásának 20 éve során már több színházi művész és szakember került ki innen.

 

bajai5

 

A jelentkezőknek felvételi meghallgatáson kell részt venniük, melyre külön nem kell készülni. Ezek időpontjai a következők:

  • 7-13 éves korosztály: 2015. szeptember 7. hétfő, 15 órától
  • 13 év felettiek: ÍRÁSBELI TESZT (minden jelentkezőnek!): 2015. szeptember 8. kedd, 15 órától
  • ÉNEK: 2015. szeptember 8. kedd, 16:30-tól
  • SZÍNJÁTSZÁS: 2015. szeptember 9. szerda, 15 órától
  • TÁNC: 2015. szeptember 10. csütörtök, 15 órától

A felvételi meghallgatások helyszíne: Bajai III. Béla Gimnázium “C” épülete (Baja, Martinovics utca – a főépület melletti kis sárga épület)

Az érdeklődők MINDENKÉPP JELEZZÉK ELŐRE felvételi szándékukat az ottmar@bajaifiatalokszinhaza.hu e-mail címen, vagy a 70/984-8637-es telefonszámon. A felvételi meghallgatásról bővebb információk ugyanitt, vagy a www.belasszinistudio.hu weboldal “Felvételi követelmények” menüpontjában szerezhetők.

 

bajai12

Ottmár Attila, a Bajai Fiatalok Színházának és a Színistúdiónak a vezetője

BAJAI SZÍNISTÚDIÓ – 20 éve a színházi nevelés és tehetséggondozás szolgálatában! Sok szeretettel várják a jelentkezőket!

 

 

 

Hozzászólások