JAVASLATTÉTEL a 2022. évi szakmai kitüntető díjak odaítéléséről – A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rideg László ( 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.) javaslattételi kéréssel fordul a közvéleményhez a 2022. évi szakmai kitüntető díjak odaítélésével kapcsolatban,

szakmai kitunteto dij
A “Bács-Kiskun megyéért díj”, valamint 15 szakmai kitüntető díj elnyerésére a Bács-Kiskun megyében székhellyel rendelkező civil szervezetekre lehet javasalatot tenni.

Benyújtási határidő: 2022. május 05-ig

A javaslattételre jogosult személy a rendelet szabályai értelmében évente díjanként csak egy természetes személyre, vagy jogi személyre tehet javaslatot.

Az erről szóló Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló 4/2017.(III.3.) önkormányzati rendelet, valamint annak 3/2022. (III.11.) módosítása alapján lehet javaslatot tenni.

A részletes felhívás, a rendelet és annak módodítása, valamint a kitüntetési javaslat 1. és 2. sz. adatlapjai megtalálhatók a www.recic.hu/bács, valamint a facebook/civilbacs oldalainkon.

Kérjük, hogy amennyiben a javaslattételi lehetőséggel élni kíván, úgy a kitüntetési javaslatait 2022. májuis 05-ig szíveskedjen – kizárólag postai úton – megküldeni a következő címre:

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

Rideg László elnök

6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.

 

Korábbi kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások