A 2021-es év utolsó Kisállatvására. A hét folyamán, szombaton, 2021. október 23-án kerül sor az év utolsó Kisállatvásárára, ahová az ország minden részéről érkeznek árusok, látogatók.

utolso kisallatvasara
A színes vásári forgatagban találkozhatnak dísz- és haszonállatokkal, különleges, színpompás papagájokkal, pintyekkel, cifra tollú galambokkal, puha, selymes szőrű kiskutyákkal, díszhalakkal és még sok más fajta kedves kisállattal.


A kisállatok gondozásához a kezdő állattartók hasznos információkat is kaphatnak a tenyésztőktől, valamint helyben megvásárolhatják a tartásukhoz szükséges minőségi állateledelt, kényelmes állatfekvőhelyet és egyéb kiegészítőket.

A Kisállatvásárra csak érvényes orvosi igazolással ellátott állatokat hozhatnak ki eladásra a tenyésztők, így azokat a kisgyermekek számára is biztonsággal megvásárolhatják a szülök.


Ugyancsak ezen a napon kerül megrendezésre a Veterán autó- és motoralkatrész börze is, melyen a régi motorok szerelmesei a „paradicsomban” érezhetik magukat. Sokféle típusú, korú, ütött-kopott, rozsdás, megkímélt állapotú vagy éppen felújított motorkülönlegességek teszik még érdekesebbé a vásár hangulatát.

A börze arra is lehetőséget nyújt a bontott alkatrészeknek köszönhetően az ügyes, vállalkozó kedvű hobby szerelőknek, hogy kedvükre válogathassanak a bontott alkatrészek között, melyekből otthoni műhelykörülmények között akár szuper járgányt is alkothatnak…


A vásárokkal párhuzamosan folyik az alkudozás a közkedvelt zsibpiacon, mely egész évben, minden héten szombaton és vasárnap a régiségeivel hódít már több évtizede. A zsibin terítékre kerülnek a fészerekben, padlásokon kallódó, már használaton kívüli ódon tárgyak is, melyek egy kis ráfordítással, egyedi, vintage hangulatú díszévé válhatnak az otthonoknak.

A 2021-es év utolsó kisállatvására – Szeretettel várunk minden látogatót!

 

forrás: Kecskeméti Piac

Kapcsolódó cikkünket itt találja.

 

 

Hozzászólások