Korábban soha nem látott mennyiségű premier-tartalommal készül a TV Paprika az idei adventi és a karácsonyi időszakra.

A 40 órányi újdonság december elsejétől folyamatosan képernyőn lesz: az új ünnepi saját gyártású sorozatban hazai mesterszakács, cukrász és gasztroblogger is főz, míg Jamie Oliver és Nigella Lawson 2-2, Mary Berry 4 új műsorban látható.

„Minden nap karácsony!” – december 1-jén indul a TV Paprika új, saját gyártású napi gasztrosorozata, benne minden este fél 8-tól ünnepváró fogásokkal várja a nézőket Havas Dóra, Kapusi Gerti és Bede Robi – akik kiegészülve a Jöttünk, láttunk, főztünk vetélkedőből megismert Ágival, Bogival és Tomival, – remek ötleteket adnak a karácsonyi menühöz.

Nigella Lawson 2 újdonsággal is visszatér a képernyőre. A „Mindörökké Nigella” egyfajta önéletrajz lesz, benne Nigella kedvenc ételeivel és hozzávalóival, és a mindezekhez köthető számtalan élettel teli személyes történettel. A „Mindörökké Nigella: Karácsony” pedig már az újdonság karácsonyi különkiadása lesz.

Nigella

A sort Mary Berry folytatja „Az angol vidék karácsonyi konyhájával”, amelyben ellátogat a fényűző yorkshire-i Harewood kastélyba, ahol egy nagyszabású karácsonyi ünnepély keretein belül megmutatja, hogyan lehet olyan modern fogásokat készíteni, amelyeket a múlt elfeledett ünnepi ételei ihlettek. Másnap este 9-kor látható a „Mary Berry karácsonyi klasszikusai”, amelyben mindössze néhány hozzávalóból készít ünnepi fogásokat. A „Fenséges karácsony Mary Berryvel” igazi kuriózumnak ígérkezik: Mary Katalin hercegnével és Vilmos herceggel jótékonysági szervezeteket látogat meg, és főznek velük együtt. Közben kiderül az is, hogy a kis György herceg milyen karácsonyi listát készített.

Mary Berry

December 4-én a csokoládé is főszerepet kap a Rachel Khoo konyhája: Csokiország című hatrészes sorozatban, ahol a sztárséf találkozik néhány kiváló csokoládégyártóval, elkészíti a klasszikus kedvenceket, de kiderül az is, hogyan bolondítható meg egy kis csokival a taco vagy a paradicsomszósz.

December 6-tól 10-ig minden este 9-kor a Sütimester bírái, Paul Hollywood és Mary Berry veti bele magát az ünnepi készülődésbe, olyan karácsonyi kedvencek kerülnek ki a kezeik közül, mint a stollen, az aszaltgyümölcsös, húsos pite, vagy a mézeskalács házikó, amelyet akár együtt is elkészíthet a család. De galette-et, karácsonyi pudingot és pavlovát is varázsolnak majd az asztalra.

A „Jamie Oliver: Együtt” december 11-től látható. Jamie ezúttal meghívja otthonába mindazokat, akiknek úgy érzi, köszönettel tartozik a vírus miatti hosszas bezártság alatt, így nővérek, önkéntesek és tanárok is a családi otthonának a vendégei lesznek. A műsorban Jamie eddigi talán legérzelmesebb oldalát mutatja, és főzés közben elmeséli, mennyire mást jelent számára, a családja számára az együttlét, mint akár egy-két évvel ezelőtt.

December 25-én este 8-kor Jamie sorozatának karácsonyi különkiadása a Jamie Oliver: Együtt karácsonykor kerül képernyőre, amelyben két ragyogó ünnepi menüt mutat be.

Az AMC Networks International és a Magyar Telekom, a Vidanet valamint az Antenna Hungária együttműködéseinek köszönhetően a TV Paprika ünnepi műsorai olyan nézők számára is elérhetők lesznek december során, akik korábban azokat nem láthatták.

A Magyar Telekom (az IPTV, a Telekom TV, és a műholdas előfizetői számára – a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével) és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül egész hónapban valamennyi digitális kábeltévé-előfizetője számára elérhetővé teszi a TV Paprika műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a MindigTV kínálatában november 29-től december 12-ig.

A Magyar Telekom streaming szolgáltatásának előfizetői a TV Paprika képernyőjén megjelenő műsorain túl további karácsonyi tartalmakat is elérhetnek.

Így például Mary Berry karácsonyi klasszikusai, Lorraine Pascale: Derült égből karácsony, Mindörökké Nigella, Rachel Khoo konyhája: Csokiország, valamint James Martin – Karácsony a konyhában epizódjai is megtalálhatók lesznek az operátor on-demand szolgáltatásában.

Akik pedig az ünnepi jövés-menésben sem szeretnének lemaradni a csatorna műsorairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO szolgáltatása, a Vidanet Move és az Antenna Hungária MindigTV GO alkalmazása nyújt megoldást, abban az esetben, ha MindigTV Prémium előfizetéssel rendelkeznek, amelyeken keresztül bárhol, bármikor könnyedén elérhetik a TV Paprika műsorait mobiltelefonon vagy tableten, megfelelő internetkapcsolat esetén.

TV Paprika

Forrás: AMC Networks International

Korábbi hasonló cikkünk:

Havas Dóra és Mautner Zsófi új műsora a TV Paprikán

 

Hozzászólások