32 versenyben lévő csapattal felénél tart az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő online fordulója. A csapatok ráadásul – az alapok elsajátítása után – most az egyik legizgalmasabb kihívással, az ötleteléssel néznek szembe, amelynek során össze kell gyűjteniük mindazokat az elképzeléseket, melyeket alkalmasnak tartanak arra, hogy a későbbiekben akár egy teljes céget építsenek fel rájuk.

Az 5letből jövő! játék egyik nagy előnye, hogy már menet közben is jutalmat kaphatnak mind a résztvevők, mind pedig azok, akik figyelemmel kísérik a versenyt. Az útjára indult CSAPATOS CSAPATÁS nevű online nyereményjátékunkban a csapatok mellett most a szavazók is értékes jutalmakat nyerhetnek! A résztvevőknek nincs más dolga, mint Facebook profiljukkal belépni az otletboljovo.hu/szavazas oldalon, és végigböngészni a versenyben lévő csapatok fotóit, majd pedig szavazni a legszimpatikusabb “team”-re, csapatra.

A szavazók között január 25-én kisorsolásra kerül 5 db VOLT napijegy. Ráadásul a legtöbb szavazatot begyűjtőket is egy feledhetetlen nyári fesztiválélményhez juttatják, hiszen a legnépszerűbb csapat tagjai is VOLT Fesztivál belépőket kapnak! 

Szavazzatok és csapassátok együtt a csapatokkal nyáron!

 

 

Hozzászólások