2014. augusztus 30-31. között rendezik meg a 18. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLt, amely táplálkozási szakemberek előadásait, relaxációs foglalkozásokat, makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főzőtanfolyamokat, valamint zenei és tánc-programokat is kínál – nem csak vegetáriánusoknak!


Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről. A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A fesztiválon mód van természetgyógyászokkal folytatott ingyenes konzultációra, lesz vegetáriánus főzőverseny, makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstoló, főző-tanfolyam, öko- és bio szemléletű termék-bemutató, művészetterápia, a szakmai előadások mellett pedig számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség nyílik: lesz szakrális körtánc, baba-mama, valamint kismama jóga, tai csi, csi kung és Zumba Gold oktatás is. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál. 

A rendezvényt – melyre a belépés ingyenes – az 1992-ben alapított Egészség-vár Alapítvány szervezi a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.).

A teljes program: www.egeszsegvar.hu

2014. augusztus 25.

Hozzászólások