Kedves Hölgyek, Asszonyok és Urak! A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület idén is meghirdeti a Hírös Hét Fesztivál keretében a VII. KECSKEMÉTI SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENYT. A süteményeket a zsűri 2014. június 29-én, vasárnap délután 16 órakor értékeli és díjazza Kecskemét Főterén, a Városháza előtt.

Leadási helyszín és időpont: Kecskemét Főterén (városháza előtt)
2014. június 29. vasárnap 14.00 és 15.00 óra között

Figyelem! Kérjük a résztvevőket, hogy a süteményeket aznap készítsék el, és a versenyre egy tálcányi mennyiséget (kb. 30 x 30 cm-es) hozzanak!
A zsűri elnöke: Fodor István cukrászmester

Nevezési kategóriák:

  • Hagyományos és népi csemegék
  • Kárpát-medencei különlegességek
  • Meghitt ünnepek varázslatos süteményei
  • Filléres finomságok
  • Vendégváró sütemények

A sütemények arany-, ezüst- és bronzérmes kategóriában lesznek díjazva, valamint a 80 éves Hírös Hét fesztiváli évforduló tiszteletére a barackos sütemények különdíjban részesülnek. Jelentkezni 2014. június 27-ig a sütemények receptjének beküldésével, név és elérhetőség megjelölésével a következő címeken lehet:

  1. engertnezs@freemail.hu
  2. szaszangela@gmail.com
  3. bruni321@gmail.com
  4. Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7.
  5. Kecskeméti Lapok szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14., I. em.

A beérkezett receptek felhasználásával télen Hírös városi sütemények VII. címmel színes füzet jelenik meg. Várjuk azoknak a kecskemétieknek és Kecskemét kistérségéhez tartozóknak a jelentkezését, akik szeretnek sütni, és szívesen meg is osztják titkaikat az elkészítés fortélyairól!

Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület

2014. június 2.

Hozzászólások