Versmondók Találkozója 2018. – A költészet napi nagy versmondásra a szervezők szeretettel várnak minden verset kedvelő kicsit és nagyot Kecskemét Főterére 2018. április 11-én, szerdán 14.30 órakor. A gyülekezés 14.00 órakor a Főtéren a Kossuth szobornál. Főpróba 14.10 órakor.

Magyarországon 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én tartják a magyar költészet napját, amit minden évben országszerte színes programokkal, versfelolvasásokkal ünnepelnek. A kecskemétiek is nagy izgalommal készülnek a jeles napra.

A Versmondók Találkozója 22. alkalommal indul útjára április-május hónapban irodalmi délutánok keretében. A rendezvény kapcsolódik a „Regösök húrján” országos vers- és prózamondó versenyhez.

Személyre szóló értesítés alapján a szervezők várják a megfelelő helyre és időben a jelentkezőket, a közönség soraiba pedig az érdeklődőket. A 6 héten át tartó irodalmi délutánokat követően 2018. május 26-án, szombaton 9 órai kezdettel kerül sor a Versmondók Találkozója ünnepélyes záró rendezvényére, a Versünnepre.

Kérik, a csoportok előzetesen jelezzék részvételi szándékukat és létszámukat!
Részletek ITT: – és Facebook oldalukon található.
***

A programsorozat támogatói: FORNETTI Kft., UNIVER Cégcsoport

Bővebb információ: Csizmadia Ilona (76/481-523, ilona.csizmadia@hirosagora.hu)