A kecskeméti székhelyű építőipari cég, a VER-BAU újra kiérdemelte a “MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ 2019-2020” megtisztelő elismerést. 

A munkaerőhiány élesedésével egyre nagyobb kihívást jelent a cégek számára, hogy munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem a lehető legvonzóbb munkakörnyezetet teremtsék meg számukra, vagyis egy olyan munkahelyet, ahol minden nap jó dolgozni.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immáron második alkalommal tartotta méltónak e cím elnyerésére a kecskeméti VER-BAU-t. A május 7-i ünnepélyes díjátadón kihangsúlyozták, hogy a cím odaítélése folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak 2 évre szól, ezt követően újra “bizonyítani” kell. 

Hamar felismertük, hogy egy, a versenyszférában nap mint nap sikeresen teljesíteni akaró építőipari cégnek egy állandó, szakmailag ütőképes és folyamatosan fejlődő csapatra van szüksége. A “MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ” díj kritériumai egybecsengnek a mi ars poeticánkkal, miszerint egy munkavállaló-barát környezetben lehet tartósan és stabilan az élvonalban maradni -hangsúlyozta Weninger Richárd ügyvezető.

A győztes cégnek a díj elnyeréséhez számot kellett adnia a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség-és munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó irányelveiről és azok gyakorlati megvalósulásairól is.

 

 

Hozzászólások