A kismarosi vasútállomás mindössze két-három perc sétára található az étteremtől, így azok számára is könnyen megközelíthető, akik nem autóval jönnek. A közelből indul a Királyrétig közlekedő kisvasút is, a környék népszerű kirándulóhely. Túrázás, biciklizés vagy egy könnyed séta előtt vagy után egyaránt meg lehet állni egy ebédre.

A kerthelyiség hangulatos, a kiszolgálás udvarias. Érdemes különlegesebb ételeket választani, még ha máskor a magasabb árak miatt nem is tesszük ezt, hiszen itt még a lazac steak és a vaddisznósült is megfizethető, meglepően kedvező áron kínálják.  Ízléses a tálalás, az étel mennyisége éppen elegendő, az ízek finomak.

A desszertek közül sajátos ízvilága miatt különösen ajánljuk az eperparfét mentahabbal, melyet nyári gyümölcsökkel és csokoládéöntettel szolgálnak fel. A kávé szervírozásánál is figyelnek a részletekre: nem marad el a sütemény sem a csésze mellől. Ebéd után érdemes elsétálni a 10 perc alatt megközelíthető Duna-parthoz, hogy gyönyörködjünk a Duna-kanyar festői panorámájában.

Weninger Nóra

Hozzászólások