Városrendészeti hír: A Kecskeméti Városrendészet folytatja a hajléktalanok által kialakított illegális lakóhelyek felszámolását.

varosrendeszeti hir

A nyári időszakban megfigyelhető, hogy a fedél nélküli személyek nem keresik fel a hajléktalanszállókat, hanem városunk parkjaiban, erdőiben és eldugottabb területein alakítják ki lakóhelyüket. Sajnálatos módon, ezeken a helyszíneken napról napra gyűlik a hajléktalan személyek által felhalmozott hulladék, amely sem városképi, sem köztisztasági, sem közegészségügyi szempontból nem kívánatos.

Városrendészeti hír: Az elmúlt időszakban a Kecskeméti Városrendészet több illegálisan létesített lakóhelyet számolt fel városunkban a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. segítségével.

varosrendeszeti hir

Tekintettel arra, hogy a Városrendészet egyik kiemelt célja városunk közterületi rendjének megtartása, így Dr. Német Zsolt intézményvezető arra kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját azzal, hogy a lakókörnyezetükben észlelt efféle illegális “lakóhelyekről” értesítik a felügyeletet a 20/621-5599-es számon, vagy a varosrendeszet@kecskemet.hu e-mail címen.

Kecskeméti Városrendészet

 

 

Hozzászólások