A Válaszd a táncot – válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztót már második alkalommal rendezik meg Kecskeméten. Szeptember 20-án egész napos ingyenes tánc workshop-ra várják az érdeklődőket a Grapevine Tánciskolában. Az érdeklődők közel 20 táncstílust próbálhatnak ki a 30 perces ingyenes táncórák során.

Idén Kecskemét mellett Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Kőszegen, Győrben, Hévízen, Miskolcon, Nyíregyházán és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket. Ők az egész napos program során, ingyenes táncórákon és táncelőadásokon is részt vehetnek.

A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség 10 vidéki helyszínen.

tancvalasztot

A Grapevine Tánciskola szervezői Huszár Ildikó vezetésével, változatos kínálattal várják az érdeklődőket a 10.00 és 16.00 óra között látogatható ingyenes órákra. Lesz többek között Salsa és Afro-kubai tánc, gyermek hip-hop, klasszikus balett, bachata, talaj-kontakt kurzus, kortárs tánc, stretching, show-tánc, step-tánc, bolliwoody-indiai tánc és szülő-gyermek rocky kurzus is.

Az épület melletti szabadtéri színpadon 10.00 és 16.00 óra között a kecskeméti tánciskolák táncműsorait nézhetik majd meg az érdeklődők a Nagy Táncválasztót.

tancvalasztot
A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior).

A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a részvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat. Így megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd. A tánckurzusokra maximum 15-25 fő regisztrálhat.

A részletes órarendről a rendezvény honlapja  nyújt részletes tájékoztatást.

A táncban megtalálhatod a közösséget, barátokra lelhetsz. Megtapasztalhatod a testmozgás és a zene örömét, amely segít az egészség megőrzésében is. Válaszd a táncot, és válassz egy táncot a szeptember 20-i Nagy Táncválasztó kurzusain.
Helyszín: Grapevine Tánciskola
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

A Montázsmagazin korábbi, tánc témájú cikkét  itt olvashatja.

 

 

Hozzászólások