A hot dog

A kifinomult gasztronómia és az egyszerűen elkészíthető, mondhatni „gyorsétel” között félúton sorakoznak az Egykettő Hot dogjai, melyeket erre az alkalomra álmodtak meg séfjeik. Különleges kolbászokat kóstolhatunk, különleges csomagolásba töltve, ínycsiklandó apró finomságokkal és öntetekkel kiegészítve.

Minden hot dog teljes ízkavalkád és gasztroélmény, még azok számára is, akik egyébként nincsenek oda a kolbászfélékért. Ki ne tenne egy próbát a kakukkfüves nyúlkolbásszal, vagy a bazsalikomos csirkekolbásszal? Vagy mi lenne, ha korianderes lazackolbászt töltenék teljes kiőrlésű rozsliszttel készült kiflibe? A sertéskolbászt klasszikus kiflibe teszik, a marhakolbászt barbecue-val bolondítják és ciabatta kifli dukál hozzá.

A sör

Ezeknek a finom ételeknek is kell kíséret, vagy éppen fordítva: az ital mellé választjuk meg azt, hogy mit eszünk? Mivel az étkek is innovatívak és új ízélményt jelentenek, így az italok terén is olyan kínálattal készülnek, mely méltó párja ezeknek. Az Egykettő régóta elkötelezett a hazai kézműves sörök iránt, de a Habzó Napokra egészen különleges repertoárral készülnek.

Három hazai sörfőzde teszi személyesen is tiszteletét, a Kapucinus, a Legenda és a Fóti Kézműves Sörfőzde. Italkészletük legkülönlegesebb és legfinomabb darabjait kínálják majd a rendezvénysorozat ideje alatt.

Az Egykettő Habzó Napok legizgalmasabb programja biztosan a sörworkshop lesz, ahol szakértők mutatják be a különböző sörfajtákat, emellett csütörtöktől szombatig a sörfőzdék képviselői kóstolócsomaggal készülnek. Bepillantást nyerhetünk az egyes sörfajtákba, a tíz nap során megismerkedhetünk többek között a Bodzás Angyalka, a Sörapu Narancsos-Mézes Gyömbérsöre vagy a Keserű Méz elnevezésű italokkal.

Bővebb információ

Arteregó Kft.

2013. július 12.

Hozzászólások