A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – a tavalyi közönségsikert látva (közel 2000 érdeklődő) – idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel 2017. szeptember 27-én.

A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. A nyílt naphoz 2017-ben több mint 30 programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók.

A szolgáltatásokról bővebben a budapestinfo.hu oldalon lehet tájékozódni.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Idén is tartson velünk és egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit. Szeretné jobban megismerni Budapestet? Jelentkezzen Ön is nyílt napunk programjaira!

A programok nagy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a https://www.budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja oldalon lehet.

Az esetleges kérdéseket a regisztracio@budapestinfo.hu e-mail címen várja a szervező BFTK.

Forrás: BFTK Kft.

 

Hozzászólások