2017. szeptember 25-én üzleti delegáció érkezik Sepsiszentgyörgyről a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarához. A látogatás célja, hogy a Bács-Kiskun megyei vállalkozások megismerjék Kovászna megye gazdasági adottságait, befektetési lehetőségeit.

A delegáció tagjai Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Edler András-György, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Zsombori László, a sepsiszentgyörgyi ipari park ügyvezetője. A rendezvényt Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitja meg.

A találkozó alkalmával a kereskedelem, a faipar és az ásványvíz területek mellett számos üzleti ajánlattal várják az Erdélyben üzleti kapcsolatokat létesíteni kívánó megyei cégeket. A jelenlévők a sepsiszentgyörgyi ipari park által nyújtott befektetési és üzleti lehetőségekbe is betekintést nyerhetnek.

Az üzleti találkozó időpontja: 2017. szeptember 25., hétfő, 9.00 óra (regisztráció 8.30-tól)
Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Kecskemét, Árpád krt. 4.

 

Amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, kérjük, hogy jelentkezését a karpatine.gabriella@bkmkik.hu email címen, 2017. szeptember 21-ig, az érdekelt üzletág megjelölésével megküldeni szíveskedjen!

Minden érdeklődő vállalkozást szeretettel várunk.

 

 

Hozzászólások