Férfi asztalitenisz mérkőzést játszott a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér a Jászkun Volán SC Szolnok csapata ellen. A férfi NB-II. délkeleti csoportjának csapatbajnoki mérkőzésére Kecskeméten 2021. november 14-én került sor a Széchenyi sétányi Asztalitenisz csarnokban.

asztalitenisz

Az asztalitenisz torna 8. fordulójában hazai pályán fogadta a kecskeméti csapat a szolnokiakat. 

Pávics és Polónyi legyőzhetetlen volt ezen a napon, párosuk is győztesen jött le az asztaltól. Gyetvai nagyot küzdött, és sikerült egy mérkőzést nyernie, amely a végelszámolásnál a kecskeméti csapat győzelmét jelentette. Szűcs Bence és Majer László szetteket tudott nyerni, de a mérkőzés megnyerésétől még messze voltak.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér –Jászkun Volán SC Szolnok  10:8

Győztesek, Kspari: Polónyi Nóra 4/4, Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/1, Majer László 2/0, Szűcs Bence 2/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Szűcs 1/0
Jászkun Volán SC: Ifj. Szöllősi Péter 4/2, Barna Ádám 4/2, Zsigmond Ramón 4/2, Gelei Sándor 4/2. Páros: Barna –Gelei 1/1, Zsigmond – Ifj. Szöllősi 1/0

Fodor Miklós edző: Győzelmünk felér a meglepetéssel. A szolnoki ifj. Szöllősi megverése Polónyi részéről bravúrnak számit. Pávics Péter továbbra is a csapat motorja! Gratulálok a 3 pont megszerzéséhez! 

Folytatás Mezőberényben 2021.11.28-án 14 órakor.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

 

Kapcsolódó cikkünk:

Itt az asztalitenisz női NB-I. őszi fordulója

 

Hozzászólások