A július 20-i megnyitót követően eddig több mint 200 ezren látták a budapesti Titanic Kiállítást. A vártnál is nagyobb érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást, így az eredetileg kihirdetett december 31-i időpont helyett a nagyközönség egészen január 14-ig megtekintheti a kiállítást. 

Tudtuk, hogy a Titanic Kiállítás sikerre van ítélve, de őszintén szólva, 200 ezernél is több látogatóra mi sem számítottunk. Örülünk, hogy ilyen sok ember fantáziáját megmozgatta ez a különleges tárlat – mondta Bátyi Dániel, a Titanic Kiállítást is szervező JVS Hungary ügyvezető igazgatója.

Úgy éreztük, hogy a december 31-i zárással ezreket megfosztanánk az élménytől, hogy láthassák az utazó kollekciót, hiszen sokan pont az ünnepek utáni csendesebb időszakban érnének rá kulturális programokra. Az eredeti terveinket felülírva január 14-ig meghosszabbítottuk a nyitvatartási időt. Közben pedig lázasan készülünk, hogy a Titanic után újabb világszínvonalú produkciókkal lepjük meg a budapestieket. Hamarosan bejelentjük a további terveket – árulta el Bátyi Dániel.

Forrás: Felhang Produkciós Iroda

 

Hozzászólások