Szente Vajk megidézi számunkra a legendás Illés zenekart a Tied a világ című zenés társasjátékban, mely egyúttal díszbemutató lesz a hétfőn este átadásra kerülő Hírös Város Turisztikai Központban (volt Városi Mozi). A próbák alapján fergeteges előadásra számíthat a kecskeméti közönség!

 

tiedavilag1

 

A TIED A VILÁG! című zenés társasjáték szereplői:

SZEMENYEI JÁNOS
DOBÓ ENIKŐ
ARADI IMRE
KISS ZOLTÁN
FERENCZ BÁLINT
SZEREDNYEY BÉLA / PÁL ATTILA
SZOKOLAI PÉTER

Zenekar: Látó Richárd, Kovács Mihály, Kiss Dániel, Csonka Zoltán, Deák Gábor, Várkonyi Zsolt

Zenei vezető: Károly Kati
Díszlettervező: Fekete Péter
Jelmeztervező: Gyarmati Dóra
Koreográfus: Túri Lajos
Koreográfus asszisztens: Frigyesi Tünde
Súgó: Patyi Szilvia
Ügyelő: Berki Zoltán
Rendezőasszisztens: Vári János

Rendező: SZENTE VAJK

 

tiedavilag2

 

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában, nem beszélve az elmaradhatatlan partykellékekről, úgymint a pizza (a hozzá tartozó gyönyörű pizzafutár lánnyal), az akadékoskodó házmester és természetesen a zene! Melyik házibuliban ne kerülnének elő a régi idők slágerei, a jól ismert Illés-nóták!?

 

tiedavilag3

 

Főhőseink dalra fakadnak, és a nehezen induló összejövetelt egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek a Táncdalfesztiválokról jól ismert, a számos kis- és nagylemezt kiadott, fiatalok ezreinek reményt, utat, életre szóló élményeket adó, legendás Illés-együttes dalai… ráadásul valami egészen elképesztő varázslat is történik ezen az éjszakán, amikor Tied a világ!

 

Bemutató: 2015. szeptember 21. 19.00 Kelemen László Kamaraszínház. Az előadás hossza 140 perc egy szünettel.

 

 

 

Hozzászólások