Művészetek a Hírös Agórában az év végéig – Novemberben és decemberben a hideg napokon a legjobb művészeti programok garantáltan a Hírös Agórában találhatók majd. Képzőművészet, kiállítás, iparművészeti vásár, szimfonikus koncertek várják a látogatókat.

Decemberben a Hónap Alkotója: Gyenes Kata fotóművész, kecskeméti alkotó. Multiexpozíciós városkép-sorozatát 2019 óta készíti Város, ahol élünk címmel. A kiállítás különlegessége, hogy két helyszínen is találkozhatunk a művész képeivel: a Hírös Agóra Panoráma kiállítóterében, illetve a Régi idők karácsonya főtéri forgatagában.

muveszetek a hiros agoraban

Művészetek a Hírös Agórában

Kecskeméti Képzőművészek Közösségének Adventi tárlata még december 4-ig látogatható a Hírös Agóra Kodály termében. Záró eseményként december 2-án 17.00 órától nyilvános jótékonysági aukciót tartanak a szervezők Ajándékozz képzőművészetet! címmel.

Megújult név, ismerős érzés: indul a HArtPLacc – képző-, és iparművészeti vásár és lazuló. December 3-án és 4-én nem kell keresgélni különleges ajándékok után a zsúfolt üzletekben. A Hírös Agóra előcsarnokában biztosan rátalál mindenki a megfelelő ajándékra, hiszen az iparművészeti tér egyedi tárgyakkal, művészeti alkotásokkal, zenével várja az érdeklődőket. A két nap alatt számos érdekes programot kínál az Agóra. Kreatív workshopokon, koncerteken, jóízű beszélgetéseken vehetünk részt, szép könyvek és egyéb ajándékok közül válogathatunk.

“Gyere és pihenj meg egy rendhagyó, a megszokott karácsonyi zsibongástól, hypeoktól mentes közösségi térben! Légy vendégünk egy bögre forró teára, merülj el a mézeskalács csábító illatában, és találd meg a legkülönlegesebb ajándékokat azoknak, akiket a világon a legjobban szeretsz!”

Művészetek a Hírös Agórában

2022. december 10-én és 11-énKodály Zoltán születésének 140. évfordulója alkalmából – ismét látogatható lesz a Kulturális Központ Kodály termében a zeneszerző életének jeleneteit bemutató kiállítás a Magyar Fotográfiai Múzeum jóvoltából.

A jeles alkalomra egy háromnapos programsorozatot tervez Kecskemét városa, melynek záró koncertjét a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, az Új Liszt Ferenc Kamarakórus és a Kecskeméti Énekes Kör adja közösen december 10-én, szombaton 19.00 órától a Hírös Agóra Kulturális Központ színháztermében.

Hírös Agóra

Facebook

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások