Mága Zoltán hegedűművész január 1-jén ismét csodát művelt a Papp László Budapest Sportarénában: neki sikerült az, ami még a világsztároknak is csak ritkán, teltházzal, azaz több, mint 13 ezer emberrel együtt kezdte meg az idei esztendőt.

A fellépő művészek között egyedülálló módon jelen voltak a Nemzet Színészei: Törőcsik Mari, Psota Irén, Máté Erzsi, Molnár Piroska, Bodrogi Gyula, Tordy Géza, Sztankay István. A többi jelenlévő között olyan ismert személyiségeket találni, mint a Kossuth–díjas Szenthely Miklós hegedűművész, Jandó Jenő zongoraművész, Szakcsi-Lakatos Béla zongoraművész, Bangó Margit énekesnő, Komlósi Ildikó világhírű mezzoszoprán énekesnő, Kertesi Ingrid és Sümegi Eszter operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Kiss B. Atilla Liszt-díjas operaénekes, Horváth István, az operaház tenorja, illetve olyan további vendégeket, mint Mészáros János Elek, Oláh Gergő, Király Viktor, Malek Andrea, Keresztes Ildikó és Szulák Andrea.

Ebben az évben is sikerült Guinness-rekordot dönteni, több, mint 13 ezer ember koccintott együtt az év első napján, az Egri Juhász Testvérek nemes vörösborával.

A hegedűművész tartalmas és látványos programokkal szórakoztatta a közönségét, angyalai a levegőben bizonyították hegedűtudásukat.

Az esemény hatalmas sikerét mi sem bizonyította jobban, mint az a percekig tartó állva tapsolás, amely a koncert végét kísérte.

Forrás: gloriart.hu

Hozzászólások