Az adventi időszak méltó megünnepléséhez élményekben gazdag környezetet teremt idén is a Hírös Agóra által megrendezett Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten. Az ünnepi gyertyagyújtások, a vásári finomságok, a minőségi kézműves portékák és a változatos színpadi produkciók mellé most egy igazi nagy turisztikai attrakció is társul.

Egy új kecskeméti látványosság, egy ÓRIÁSKERÉK, amelyről páratlan látvány tárul majd a kecskeméti polgárok szeme elé. Hiszen így, ebből a szemszögből még sohasem láthatták szeretett városunk csodálatos központját.

csodaorszag

Kiemelkedő látványosságokban bővelkedik majd a Deák tér is, középpontjában a Hírös Agóra pazar fényfestésben pompázó épületével, amely előtt egy jégszobrász a nézők szeme láttára fog alkotni.

Egy igazi mesebeli Mikulásház is várja majd a gyermekeket, s világító rénszarvasok fogják őrizni a város karácsonyfáját Csodaország főterén.

A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az összes látványosság védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható. Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt ingyenes programjainkon a Hírös Agórától a Főtérig!

November 27-én az Advent első gyertyagyújtása ünnepélyes esemény lesz, ekkor kapcsoljuk fel az ünnepi díszkivilágítást is.

Reméljük, hogy a mindannyiunk által féltve őrzött, belsőnkből áradó lelki fény s a díszkivilágítás fényárja egyaránt ünnepi méltósággal világítja majd be szeretett városunkat!

 

Barta Dóra ügyvezető-igazgató

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások