Bűvészet, mágia, varázslat, illúziók. Amióta világ a világ, mindenki szeret néhány percre hinni a csodákban, elképedve nézni olyan dolgokat, amelyek minden bizonnyal lehetetlenek, és mégis vannak olyan előadók, akik képesek erre. A bűvésztrükköket, csodás átalakulásokat ámulva nézik kicsik és nagyok, és próbálják kitalálni, elképzelni, hogy miként történhet meg a teljesen valószínűtlen. Ezt a csodavilágot idézi meg a Campona február közepétől március elejéig hétvégi rendezvényein.

Február 19-én vasárnap indult a varázslat, amikor is a Lengyelországból érkezett vendégmágus, Jedrzej Bukowski kápráztatta el show-jával a látogatókat. Bukowski számtalan bűvész-nagydíjat nyert, 20 éve járja a világot produkcióival, amelyek különleges technikai elemekkel, látvánnyal vannak gazdagítva, sokan hasonlítják David Copperfieldhez. Varázslatos Magic Show-jának produkcióit Magyarországon most először a Camponában láthatták az érdeklődők. A következő két hétvégén pedig magyar kollégái veszik át az irányítást, és hozzák el a bűvészmutatványokat, varázslatokat Budafok-Téténybe. 


A magyar bűvészeket képviselőt Kiss Balázs tizenkét éves korában kóstolt bele először a bűvészetbe, amikor egy ismerőse megtanította élete első kártyatrükkjére, s ő azonnal rákapott az ízére. Hamarosan már nem csak a családjának, hanem szélesebb körben is megmutatta tehetségét, ekkor már érezte, hogy ez több, mint hobbi: a hivatásává vált, így több mint 10 éve lép fel rendszeresen nagyobb rendezvényeken, ahol garantált az elégedett és elvarázsolt közönség.

Produkcióját már számos országban bemutatta. 2016-ban az Országos Corodini Bűvészbajnokságon 1. helyezést ért el produkciójával, és ezzel kategóriája bajnoka lett, emellett pedig további 5 hazai és nemzetközi szakmai díj büszke tulajdonosa.  
Természetesen arra is lesz mód, hogy a varázspálcák, cilinderek, nyuszik, kendők, és egyéb eszközök csodáit, apró trükköket az érdeklődők is megtanulhassanak, hiszen a bűvészmutatványokat örömmel tanulják meg kisebbek-nagyobbak egyaránt. A látogató gyerekeket pedig február 25-én és 26-án, valamint március 4-én és 5-én különleges kézműves foglalkozás is várja, amikor is segítő felügyelettel készíthetnek varázspálcát, bűvészkellékeket, amelyeket természetesen magukkal is vihetnek majd emlékül.


A márciusi hétvégén a Campona ajándékkal is készül: ismét olyan gyermekeknek szeretnének kedveskedni, akik kevesebb élményben részesülhetnek. A Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ segítségével érkeznek a gyermekek majd a bevásárlóközpont egyik kávézójába, ahol Kiss Balázs bűvész előadását nézhetik meg, maguk is kipróbálhatnak és megtanulhatnak néhány apró trükköt, utána pedig egy finom uzsonnára lesznek a ház vendégei.

A Campona várja tehát mindazokat, akik szívesen „elvarázsolódnának” a következő hetekben, akár az üzletek tavaszváró kínálatától, akár a különleges programoktól.

További információ: www.campona.hu és a Campona facebook oldala

Forrás: Arteregó Kft.

 

Hozzászólások