Úgy gondoljuk, elérkezett a perc, hogy támogatói klubunkat létrehozzuk. Célja egyrészről a kötődés és szimpátia hivatalos deklarálása, másrészt munkánkhoz kiszámítható és rendszeres anyagi bázis létrehozása.

Munkánk tagságunk magánvagyonát felőrölte, hiszen 25-30 év munkájának eredményét tettük bele működésünk első öt évébe, melyből három évet – menhely és telep nélkül, kezdetben 30, majd 80 kutyás állománnyal – 100%-osan magunknak kellett finanszíroznunk. Az állatvédelem semmilyen állami támogatást nem kap, számára nem léteznek pályázatok és elnyerhető pályázati források, így csak a tagságunkra számíthatunk.

Az idén harmadik alkalommal kaptunk 1%-os felajánlásokat, és a mi esetünkben nem tízmilliós nagyságrendről van szó, hanem 1,5, 1,9, majd 1,7 millióról, ami az állatokra költött összegnek csak 20%-át fedezi. Ezzel szemben állandó állományunk 50-55, hitvallásunknak megfelelően döntően problémás, beteg és idős állatból áll.

Az öt év elkötelezett, a honlapunkon több tízezer fotóval dokumentált, utólag is ellenőrizhető munka, a több mint 600 állat megmentése és örökbeadása úgy érezzük, kellő alapot biztosít rá, hogy megkérjünk: állj mellénk, segíts, hogy munkánkat továbbra is az eddigi intenzitással folytathassuk, ne anyagi okok akadályozzák meg, hogy újabb állatokat fogadhassunk be. Ez ugyanis nem csupán hely kérdése – nekünk az sincs – hanem rögtön oltási, chip, orvosi és ivartalanítási költség még akkor is, ha az állat egészséges és fiatal.

Mi viszont a sánta, félszemű, beteg, idős, kopasz állatokon is szeretnénk segíteni, ami nagyon komoly többletköltség.

Ebben segíthetsz azzal, ha a támogatói klubtagságot vállalva, rendszeres, kalkulálható bevételhez juttatsz bennünket!
A klubnak bárki tagja lehet, aki havi rendszerességgel minimum 500 forinttal támogatja egyesületünket. Sok kicsi valóban sokra megy! Természetesen vállalhatsz ennél magasabb támogatási összeget is: ezt mindenki maga dönti el, lehetőségeihez mérten.

Mint támogatói klubtagunk, akcióinknál (pl. ivartalanítási akció), az általunk szervezett kirándulásoknál és az egyesület által biztosított lehetőségeknél elsőbbséget élvezel, a támogatói klubtagság egyéves évfordulóján pedig – köszönetképpen – saját készítésű ajándékkal, Podmaniczky Iza bájos drótékszerével kedveskedünk Neked.

Jelentkezni ennek az űrlapnak a segítségével tudsz.

Támogatói klubtagságod az első havi vállalásod beérkezésével aktivizálódik.

Számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004

Köszönjük csatlakozásodat!

2012. november 12.

Hozzászólások