A kecskeméti színház ismét megrendezi a Színművészeti Egyetemek Találkozóját 2015. március 24-29. között. A tavalyihoz hasonló módon főiskolai hallgatók, valamint 10–11. évfolyamos gimnáziumi tanulók lennének a szakmai beszélgetések középpontjában, egy gyors és intenzív színházolvasás és kritikaírás-képzés keretén belül.

szin-tar_logo

A képzés összefüggne a SZÍN-TÁR-on látható előadások alapos szakmai elemzésével, gyors és tartalmas reflexiók és recenziók megírásával és előadásával. A kurzus magában foglalja a SZÍN-TÁR előadásainak megtekintését, a szakmai beszélgetésen való részvételt, továbbá az előkészítő és értékelő foglalkozásokat.

A képzésen, amelyre a színház és az előadó-művészet iránt akár tevőlegesen, akár befogadóként érdeklődő 16–21 éves fiatalokat várunk, 8-10 hallgatót tudunk fogadni. Jelentkezési feltétel: kecskeméti közép-, vagy felsőoktatásban való részvétel. A jelentkezőktől egyoldalas motivációs levelet várunk, amely arról szól, miért szeretne részt venni a kurzusban, mit vár a SZÍN-TÁR egy hetétől, illetve miért érdekli ez a téma.

Részletes program kérhető, valamint jelentkezni lehet a titkar2@kecskemetikatona.hu e-mailen 2015. március 10-ig.

Hozzászólások