Számadás – Vajon milyen nyomot hagyok magam után földi életem során? – A Montázsmagazin irodalmi és képzőművészeti pályázata – A Montázsmagazin 10. születésnapját ünnepeljük 2022 tavaszán. Izgalmas témát talált Antalffy Yvette újságíró-szerkesztőnk a jubileumi pályázatunkhoz és a jövőre kiadandó antológiánkhoz.

„Mindenki, aki él, öntudatlanul hátrahagy és magával visz valamit. Ezek legtöbbje nem látható, nem hallható, nem megszámlálható. Népszámlálások nem mutatják ki őket. Nélkülük azonban mit sem ér az egész.” (R. Fulghum)

Antalffy Yvette rajza és verse

Te milyen nyomot hagysz magad után, amiről később bárkinek  csak Te juthatsz eszébe?

I. A pályázathoz a következő műfajokban várjuk a pályaműveket!

VERS, PRÓZA, FOTÓ, FESTMÉNY, GRAFIKA, EGYÉB

Terjedelem: Vers és próza esetén egy A/4-es oldal, valamint egy fotó, egy festmény vagy/és egy grafika. Ha valaki minden műfajban szeretne küldeni, mindegyikből egy-egy művet küldjön csak.
A pályázat kezdete: 2021. december 10.
Beküldési határidő: 2022. január 30.
Beküldési cím és név: Weninger Endréné Erzsébet
E-mail: werzsi.werzsi@gmail.com

Beküldendő: A kitöltött jelentkezési lap a pályázat végéről, valamint a mű vagy művek. Az irodalmi alkotásokat word formátumban, Times New Roman betűtípusban várjuk, a képzőművészektől jó minőségű, nagy felbontású JPG/JPEG formátumú fotókat kérünk a munkájukról.

Felhívjuk a résztvevők szíves figyelmét, hogy az irodalmi pályázatok benyújtásakor tartsák be a magyar helyesírási és nyelvhelyességi szabályokat!

A PÁLYÁZAT INGYENES!

Díjak:

Minden műfajból az első két legjobb mű ingyen bekerül a Montázsmagazin tervezett antológiájába, melyet ugyanezzel a címmel adunk ki 2022 tavaszán. A résztvevőket könyvekkel és oklevéllel jutalmazzuk.

II. Antológia:

Az antológiába való bekerülés mindenki számára lehetséges lesz. Sőt a jelentkezésre bátorítunk is mindenkit, akit e 10 év alatt megismertünk és barátunknak tudhatunk. A bekerülés költségéről a pályázat lezárása (2022. január 30.) után közlünk információt. E két rendezvénnyel ünnepeljük meg a Montázsmagazin 10. születésnapját.

A résztvevők számára pedig hasznos lesz elgondolkodni azon, hogy milyen nyomot hagynak maguk után embertársaik számára. Fogalmazzuk meg ezt minél többen a művészetek segítségével!

Várjuk jelentkezéseteket a SZÁMADÁS című pályázatunkra!

Weninger Endréné
Montázsmagazin (www.montazsmagazin.hu)
werzsi.werzsi@gmail.com
Mobil: 06-30-601 9246

szamadas

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

JELENTKEZÉSI LAP

a Montázsmagazin SZÁMADÁS című irodalmi és képzőművészeti pályázatához

Név:
Életkor:
Lakcím:
Telefonszám:

Az alkotás műfaja és címe:

VERS:
PRÓZA:
FOTÓ:
FESTMÉNY:
GRAFIKA:
EGYÉB:

NYILATKOZAT:

Én, …………………………………………………. (név nyomtatott betűvel) igazolom, hogy a beküldött pályamű saját alkotásom.
2021. ………………………. (hónap) ……. (nap).

A jelentkező aláírása:

 

Weninger Endréné

 

Hozzászólások