Több szállal is kötődik Kecskeméthez az az új magyar film, amelynek vetítése a napokban kezdődött meg országszerte, így a Malom Moziban is. A #SOHAVÉGETNEMÉRŐS című zenés nagyjátékfilm egyik főszereplője Csombor Teréz, a kecskeméti Katona József Színház művésze, aki Ica nénit, a zsémbes, ám nagyon szerethető büfést alakítja. A vásznon feltűnik a szintén kecskeméti Tolnai Hella és Trecskó Zsófia is. A filmet Fluor Tomi és Diaz, vagyis a Wellhello slágerei inspirálták.

Hat történet elevenedik meg, fiatalokról, szerelemről, ismerkedésekről és szakításokról. Az első hétvégén 8248 néző váltott jegyet az alkotásra, ami kiugróan jó eredmény. Ezzel a #SOHAVÉGETNEMÉRŐS 2016 harmadik legjobb nyitóhétvégéjét produkálta a magyar mozifilmek közül.

– Két világot hoztunk össze: a fiatal színházi, független filmes színészgenerációt, a hasonlóan magas színvonalat képviselő, de sokkal populárisabb Wellhello-val, akik igényes szövegvilágukkal és profi zenéjükkel érnek el sikereket. Abban bízunk, hogy ebből a két csapatból jövő energiák erősítik egymást és felpörgetik a történeteinket, ami különösen fontos egy szkeccsfilm esetében – mondta a film rendezője, Tiszeker Dániel.

Főszereplők: Karácson Tamás (Fluor), Csöndör László (Diaz)

Csombor Teréz, Ötvös András, Trecskó Zsófi, Hartai Petra, Orosz Ákos, Mészáros Blanka, Sztarenki Dóra, Dékány Barnabás, Lábodi Ádám, Roszik Fruzsina, Lukács Dániel, Tóth János Gergely, Molnár Nikolett, Zsigmond Emőke, Molnár Gusztáv, Tolnai Hella, Rainer-Micsinyei Nóra

Hozzászólások