A korábban begyűjtött öt Emmy-díj mellé két újabb Creative Arts Emmynek örülhet az „Élet a fagypont alatt” című sorozat, mely 2019 óta a Spektrum egyik legnépszerűbb sorozatává vált.

Néhány nappal az Emmy-díjak kihirdetése előtt adják át a Creative Arts Emmy-díjakat, amely a televíziós produkciókat technikai és művészi szempontból méltatja, így itt leginkább a forgatókönyvírók, a rendezők, vágók, jelmeztervezők és az operatőrök kapják a főszerepet.

Az „Élet a fagypont alatt” című sorozat idei három jelöléséből az „Outstanding Cinematography for a Reality Program” és az „Outstanding Picture Editing for an Unstructured Reality Program” díjakat hozta el.

A BBC dokumentumfilm sorozata 2013-ban indult el, amely mostanra már a 100. epizódon is túl van. A sorozat négy, Alaszka különböző szegletében élő család életét és megpróbáltatásait mutatja be, amint a hosszú, sötét és fagyos telet próbálják átvészelni ezen a kegyetlen vidéken, ahol a hőmérséklet rendszeresen a végzetes -62 Celsius fokig süllyed, percek alatt fagyasztva le a végtagokat.

A Spektrumon jelenleg a sorozat 8. évada fut, mely minden hétköznap este 8 órától látható a csatornán. A produkció korábbi részei hétköznap 15 órakor láthatók dupla részekkel.

Forrás: AMC Networks International

Hasonló cikkünk:

Sir David Attenborough 95 – Egész hétvégén a Spektrumon

 

Hozzászólások