A 2020-as évet az Illatszertár című romantikus komédiánkkal nyitjuk, amelynek szilveszteri előbemutatójára már szinte teljesen el is fogytak a jegyek. De nem kell szomorkodniuk, ugyanis számos előadást kínálunk még a hónapban: január 4., 10., 11., 21., 22-én is megtekinthető lesz a Mohácsi János által színre állított darab!

Jegyvásárlás ITT

Nemzeti dráma a magyar kultúra napján

Nagy nemzeti drámánkat, Az ember tragédiája című művet mutatjuk be a magyar kultúra napján, január 22-én. A szenvedély és konfliktusok mozgatta darabot elsősorban az ifjúság számára állítja színpadra Cseke Péter rendező, ezért a „junior” jelző; azonban az egy órás előadás a felnőttek számára is új megvilágításba helyezi a főbb kérdésköröket: az élet értelmét, és azt, mi az élet valódi célja. Főbb szerepekben Hajdú Melinda és a produkció zeneszerzőjeként is jegyzett Koltai-Nagy Balázs látható.

Péter és a farkas hangszerekkel tanítja a gyerekeket

Az évad második gyerekbemutatójaként Szergej Prokofjev zenés mesejátékával várjuk a kisebb színházbarátainkat. A nagysikerű Aladdin és a csodalámpa után Réczei Tamás rendezésében elevenedik majd meg a csodás meseerdőben játszódó történet.

A zeneszerző egyik fő célja az volt, hogy megtanítsa a gyerekeknek az egyes hangszerekre jellemző, egyedi hangzásokat. A Péter és a farkas szereplőit ezért egy-egy hangszer személyesíti meg. A kismadár témája fuvolán szól, a kacsáé oboán, a macskáé klarinéton, a nagyapóé fagotton, a farkasé három kürtön, Péteré pedig a vonósegyüttesen. A vadászok lövéseit az ütőhangszerek szólaltatják meg. Az előadás egyik kuriózuma, hogy a Nagypapa szerepében Drucker Péter karnagy lesz látható. Bemutató: 2020. január 15. 15:00

Anna Karenina tánca nem volt még ilyen

A Kecskemét City Balett bemutatójában az Anna Karenina táncszínházi előadás zárja januári premierjeink sorát (január 31. 19:00). A tavalyi érzelmes Traviata után biztosak lehetnek a nézők abban, hogy az orosz romantika klasszikus története igazán magával ragadó lesz a tánc nyelvére fordítva.

A romantikus produkció megtalálható 5+1-es felnőtt bérletünkben, de nem maradnak le a bérlettel nem rendelkező nézőink sem. Van lehetőség jegyvásárlásra weboldalunkon, és személyesen jegypénztárainkban is. Rendező-koreográfus: Barta Dóra.

 

 

Hozzászólások