Rátóti Zoltán, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója rendhagyó sajtótájékoztatón ismertette a teátrum 2014/2015-ös évadának műsortervét.

A direktor elmondta, hogy a színház épülete előtti platánfán az érdeklődők végigolvashatják az évadtervet, mostantól kezdve pedig a teátrum vezetése minden tavasszal elülteti majd a következő évad fáját Kaposvár egy-egy pontján. A 2014/2015-ös évad fáját, egy páfrányfenyőt a színházépület mellett helyezték el.

A következő évadban műsorra tűzik Heinrich von Kleist Az eltört korsó című vígjátékát, Bornemisza Péter  Magyar Elektra című tragédiáját, valamint Ábrahám Pál operettjét (Bál a Savoyban). A közönség megnézheti még Tracy Letts fekete komédiáját, az Augusztus Oklahomában-t, valamint a Vörös és fekete című regényes musicalt, melyet Stendhal regénye alapján Müller Péter Sziámi és Tolcsvay László szerzett.


Bérleten kívül látható lesz Bohumil Hrabal Szigorúan ellenőrzött vonatok című tragikomédiája, a gyerek-és ifjúsági előadások közül pedig a Légy jó mindhalálig musical-változata és Fésűs Éva Ajnácska című mesejátéka.

Forrás: Csiky Gergely Színház

2014. március 31.

Hozzászólások