OLWASSUNK EGYÜTT – Jöjjön és olvasson fel Önnek kedves 5-10 perces részt Wass Albert bármely művéből, vagy jöjjön és hallgassa meg mások felolvasását! 2020. február 29-én, szombaton 10.00 órától 19.00 óráig a Hírös Agóra – Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) 32-es termében várjuk a Wass Albert műveiből olvasni, verset mondani szándékozókat.

Azokat is hívjuk, akik szívesen hallgatják mások kedvenc idézeteit, valamint ifjú és gyakorlott zenész és énekes előadóinkat. Áldozzunk néhány órát erre a nagyszerű, felemelő rendezvényre!

felolvasas wass albert0 muveibol

Az olWASSunk Együtt Wass Albert műveiből című rendezvényre minden Wass Albert tisztelőt, magyar egységért tenni akarót szeretettel hívunk, várunk. Egy-egy jelentkező egyszerre maximum 5-10 percnyi Wass Albert szöveget olvashat fel. Ha valaki több fontos üzenetet szeretne elmondani, akkor legközelebb egy óra múlva kap újra szót.

Kérem, hogy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén jelentkezzen a rendezvény előtt (minél előbb), aki Wass Albert és művei által is sugárzott szellemiség előtt tisztelgését felolvasással, versmondással vagy énekszóval, zenével óhajtja kifejezni. Azt is kérjük elmondani, melyik írását halljuk majd, vagy melyik művéből történik a felolvasás!

Az eddigi szervezőmunkáról és a jelentkezőkről ITT kaphatunk információt. Kérjük, minél többen jöjjenek el, hogy megadjuk a méltó tiszteletet a sokat szenvedett, hontalanná vált egyik legmagyarabb magyar írónknak, költőnknek!

Mind a felolvasók, mind a fellépő művészek Wass Albert műveinek szellemiségét sugározzák, és egyúttal a kecskeméti emlékművének létrejöttét támogatják. A felolvasások között fellépnek:

FÜLÖP HANGA ÉS MIKÓ SÁRA népi énekes

GALUSKA LÁSZLÓ PÁL versmondó

KÖRTVÉLYESSY ZSOLT Jászai díjas érdemes művész

K. SZABÓ BENEDEK versmondó

LAKÓ SÁNDOR KAMARAZENEKAR

PENCZ JANKA népi énekes

SZABÓ SÁNDOR tárogatóművész

TŰZÖN-VÍZEN ÁT EGYESÜLET néptáncosai

VARÁZSDAL – LOVÁSZ BEA énekes, dalszerző és

TOHAI ANDREA GABRIELLA énekes, dalszerző

ZEGERNYE ZENEKAR

JÖJJÖN EL ÖN IS! olWASSunk, gondolkodjunk együtt a magyar egységért! Bővebben: olWASSunk Együtt Wass Albert műveiből Facebook esemény vonalán.

A rendezvény ingyenes. A rendezvény alatt és után agapét tartunk, megvendégeljük a felajánlásként fellépő előadókat és a Wass Albertet tisztelő olWASSókat. Köszönettel vesszük, ha a hallgatóság tagjai a szeretet-vendégség terített asztalához apró falatkás süteménnyel, innivalóval hozzájárulnak.

Folytatjuk a gyűjtést a kecskeméti Wass Albert emlékműre. Aki teheti, adománnyal, javaslatokkal segítse terveink megvalósítását.

A szervező Hírös Rovókör és Hírös olWASSókör nevében várom tisztelettel a jelentkezéseket:
Csernus Lajos
+36 30 94 56 321
hiros.rovokor@gmail.com

 

(A Montázsmagazin minden évben hírt ad a Wass Albert felolvasónapról, és részvételre buzdítja az író műveinek kedvelőit.)

 

 

Hozzászólások