Nyár eleji hírek a Kecskeméti Nemzetiből – Májusban és júniusban az évad utolsó előadásai mellett színes családi programokkal várja nézőit a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, így érdemes nyár elején is a színházat választani! Továbbá május 17-től bebiztosíthatja helyét a 2022/23-as évadra, indul ugyanis az előbérletezés, kihagyhatatlan kedvezménnyel!

nyar eleji hirek

MÁJUS 17-ÉN INDUL A KEDVEZMÉNYES BÉRLETEZÉS

Az előbérletezés ideje alatt (május 17-től július 1-ig) a bérletmegújítók, valamint az újonnan csatlakozók is 10 % kedvezménnyel válthatják meg a bérleteket, ezt követően indul a teljes árú szabad bérletezés. A régi bérlők helyeit július 1-jéig tartják fenn.

FONTOS információ a nyár eleji hírekben: a 2022/23-as évad a megszokott játszóhelyeken zajlik, továbbá változatlan bérletárakkal várják a régi és az új nézőket.

Bérletvásárlásra kizárólag személyesen, a színház jegypénztáraiban van lehetőség!

Bővebb információ a bérletezésről

ÚJVILÁG PASSIÓ CSALÁDI NAPOK

Június 3-án és 4-én a minden évben nagy sikert arató Újvilág Passió című előadással és színes kísérőprogramokkal, többek között művészettörténeti előadással és a Kecskemét Táncegyüttes: Az Alföld című produkciójával várja nézőit a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

Bővebben a programokról

EGYÜTT A MŰVÉSZETÉRT! DÍJÁTADÓ GÁLA

A színház a támogatók segítségével idén is szeretné megjutalmazni a társulat legjobbjait. Arról, hogy kiknek a kezébe kerülnek a díjak, ezúttal is a közönség dönt.

Mondja el véleményét szavazat formájában arról, kik voltak a 2021/2022-es évad legjobbjai, továbbá vegyen részt Ön is a társulat közreműködésével zajló gálaesten, ahol a közkedvelt programokon kívül a jövő évad zenés produkcióiból is láthat majd részleteket.

Bővebb információk a szavazásról

Jegyvásárlás a gálára

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház
Facebook

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások