Június 16-tól  NYÁR 21 címmel, kibővített tartalommal tér vissza a közmédia népszerű, nyári magazinműsora a Duna Televízióba.

Belföldi utazás vagy kirándulás? Na, de hova? Mik a látnivalók, a programlehetőségek? Immár Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával, élőben jelentkezik a legvonzóbb úti célokról.

nyar 21

(fotó: Cseke Csilla)

A közmédia magazinműsora NYÁR 21 címmel június 16-tól látható a Duna Televízión.

Medveczky Balázs csatornaigazgató a beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy a cím megváltoztatása is utal arra a szemléletváltásra, hogy bár a központ továbbra is Révfülöp, a műsor fókusza a Balaton mellett az egész országra kiterjed majd.

Így teljes képet kaphatnak a nézők a belföldi idegenforgalom aktualitásairól, mindezt élő, helyszíni kapcsolások során. A műsor naponta több turisztikai célpontról jelentkezik, és beszámol a látnivalókról, érdekességekről, ezzel a képernyő előtt ülők is átélhetik az adott hely varázsát.

A 11. évad is a hazai országjáráshoz kapcsolódó témakínálattal várja a Duna nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00-ig. A NYÁR 21 a legvonzóbb programlehetőségekkel készül kicsiknek és nagyoknak.

nyar 21

(fotó: Cseke Csilla)

Bemutatja az aktuális nyári trendeket, kedvelt kirándulóhelyeket, valamint kevésbé ismert ösvényekre is invitál. A változatos, turistacsalogató újdonságok megismeréséről és az önfeledt kikapcsolódásról a műsor visszatérő házigazdái gondoskodnak:

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence. Velük senki nem maradhat le a legjobb nyári élményeket ígérő eseményekről.

NYÁR 21 – június 16-tól a Duna Televízió műsorán!

forrás: MTVA Sajtó és Marketing Iroda

 

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja.

 

 

Hozzászólások