2019-ben is folytatódik a “Mit egyen a család? Fókuszban az ételallergia” című nagy sikerű programsorozat, mely az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, valamint az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola közös szervezésében az EFOP -1.2.1 számú „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” elnevezésű pályázati támogatásnak köszönhetően 2018. szeptember óta tart.

A programon résztvevők közreműködhetnek az ételek elkészítésében, elsajátítva annak minden csínját-bínját, valamint a családban előforduló ételallergia, evésproblémák, hízás és fogyás kérdésköreiről beszélgethetnek dietetikus, szakács és táplálkozási szakértőkkel.

Kinek ajánlják?
Olyan családos, gyermeket nevelő szülőknek, akik érdeklődnek az egészséges életmód, étkezés és főzés iránt, akiknek családjában valamely ételintoleranciával diagnosztizált egyén van. De szeretettel várják azokat az érdeklődőket is, akik készek arra, hogy életmódot váltsanak. Olyan családanyák, családapák érdeklődését is felkeltheti a programsorozat, akik elfoglaltak, nincs idejük vagy még kellő ismeretük a főzéshez.

A szakmájukban elismert előadókkal, szakácsokkal és táplálkozási szakértők bevonásával hirdetett program 2019-ben is havi két alkalommal, péntekenként 17:00-19:00-ig Kecskeméten ingyenesen látogatható az érdeklődők számára. A férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.

A programra való jelentkezésre ITT van lehetőség. 

Az egyes alkalmak külön-külön is látogathatók. Szabad férőhely esetén regisztrációját visszaigazolják. Amennyiben elfoglaltságából adódóan mégsem tudna eljönni a kiválasztott kurzusra, jelezze a szervezők felé, ne vegye el a részvétel lehetőségét mástól.

A jelentkezések leadásának végső határideje a meghirdetett program időpontját megelőző 1 hét.

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes kurzuson való részvétel előfeltétele egy ESZA kérdőív kitöltése, ezért csak azok jelentkezését tudják elfogadni, akik hajlandóak személyes adataik megadására, a kérdőív kitöltésére.

A programsorozat témáinak változtatási jogát a szervezők fenntartják.

Információk 

 

 

Hozzászólások