Fotózd le a fürdőszobád, indítsd az Ariston fürdőszoba-szépségversenyén és nyerj szupermenő vízmelegítőt, amely garantáltan nem rontja egy fürdőszoba látványát sem.

furdoszobaverseny3

A pályamunkákat június 15-ig lehet beküldeni. A szakmai zsűri és a közönség is értékel, szempontjaik között azonban nem szerepel majd, hogy a fürdőszobákban látható, adott esetben elkerülhetetlenül ott elhelyezett gépek zavarják-e a berendezés összhangját. Az Ariston fürdőszoba-szépségversenyével éppen arra akarja felhívni a figyelmet, hogy létezhet olyan berendezésű vizes helyiség, melyben ugyan látható helyen van a vízmelegítő, az az összhatást mégsem rontja.

Volt idő, amikor a konyha és a fürdőszoba mostohagyerek volt a lakberendezők, belsőépítészek számára. Kis helyiségek a lakáson belül, amik burkolatukat, berendezésüket tekintve is valóban elkülönültek a nappalitól, és az egyéb olyan terektől, ahol egy család a mindennapjait éli.

furdoszobaverseny1
Most van esély rá, hogy a szükséges az otthoni wellness terévé lépjen elő! Nem mindegy épp ezért az sem, hogyan rendezzük be. A fürdőszoba mára már a relaxáció és a pihenés tere is. Egy olyan pontja lakásunknak, ahol valóban ellazulhatunk egy forró fürdő, vagy egy frissítő zuhany közben, ahol akár ugyanúgy elhelyezhető egy kényelmes pamlag is, mert a fürdőben eltöltött idő sem kell, hogy csak néhány percig tartson. Valószínűleg ez a trend jár együtt azzal az elvárásunkkal is, hogy a fürdőszobába is olyan gépek kerülhessenek, melyek nem bontják meg az összhangot, és melyek nem uralják óriás méretükkel, vagy ormótlan formájukkal a teret.

A június elején indult Ariston Fürdőszoba-szépségversenyen nincs más dolgunk, mint az Ariston Facebook oldalán elküldött üzeneten keresztül nevezni fürdőszobánkat. A nevezett fürdőszobákat egy albumba töltjük majd fel, hogy aztán június 15-én elindulhasson a közönségszavazás. A szakmai zsűri, valamint a közönség által legszebbnek ítélt fürdőszoba tulajdonosát Ariston Velis vízmelegítővel díjazzák.

furdoszobaverseny2

Ez az egyik legelegánsabb és legmodernebb vízmelegítő a hazai piacon. Gyönyörű lapos formátuma és digitális kijelzője minden fürdőszobát vagy konyhát modernné, esztétikussá tesz. Az olasz dizájn nemcsak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Ez a vízmelegítő arra is képes, hogy megtanulja a család vízhasználati szokásait, és ennek megfelelően készítse el a meleg vizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk. Érdemes tehát indulni a versenyen, ha az esztétikum és az energiatakarékosság is számít!

A játék részletes leírása, valamint a nevezési lehetőség ezen a linken található

Fürdőszoba nevezés: június 1-15.
Közönségszavazás az Ariston Facebook oldalán: június 15-30.

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások