Húsvét óta sok érdekes dolog történt a Bohémek háza táján! Lessünk be a Bohém kulisszatitkok világába! Így számol be egy családi eseményről Ittzés Tamás: Húsvéti tévészereplés a 4 éves dobossal…

-Húsvét szombatján, április 20-án a Duna TV Család-barát műsorában mi is vendégeskedtünk egy kicsit. A feleségemmel énekeltük a L-O-V-E című slágert (ez rajta lesz az új Bohém CD-n is, kissé big bandesebb hangzással), s a négyéves Marci fiunk ült a dobok mögött. Hogy hogyan debütált Marci a kamerák kereszttüzében és hogyan bírta a zenét a hathónapos Bálint éneklő anyja karjában, megnézheted ITT (59:30-nál jövünk mi):

-Locsolkodó – A húsvét hétfői locsolkodás megihlette Ittzés Tamást, és eszkábált egy kis rím-szösszenetet, mely egyúttal a nyári Jazzfőváros Fesztivál hívogatója is lehetne.

Halld a mai szentenciát,
Idd a szavam, mint a piát:
A dohányzás nagyon káros,
Ám hasznos a JAZZFŐVÁROS!
De ma Húsvéthétfő vagyon,
Ne beszéljünk másról nagyon:
Meglocsollak mindenáron.
…Lajos kacsa meg majd nyáron.

-Április 25-én, csütörtökön 19.30-21.30 között ismét Bohém-klub volt Óbudán (www.kultea.hu)! A Bohémek visszamentek  a korai korszakba, az 1899-1910 közötti számaikat játszották. 

-Zenei divatbemutató a Bohémekkel! A JAZZKULISSZATITKOK sorozat utolsó, harmadik koncertje! Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra. Időpont: 2019. május 5., vasárnap 18.00 óra.

Húsvétkor mindenki ügyel arra, hogy hogyan öltözik fel (van persze, aki erre minden nap nagy figyelmet fordít). Az embert a ruha öltözteti, s emeli ki, ha dögös, szexi, komoly, zárkózott, vidám, slampos, fiatalos, vagy éppen öreges. A jazzszámokat pedig a hangszerelés öltözteti, az szab nekik fazont. Érdekel, hogy mitől lesz egy szám vidám, melankólikus, visszafogott, vagy elsöprő? Akkor ne hagyd ki az alkalmat, amikor mindezt megmutatják Neked zenei példákkal!

A 34 éves eMeRTon-díjas zenekar JAZZKULISSZATITKOK sorozatának utolsó koncertjét a Hírös Agóra Kulturális Központban mutatja be Kecskeméten, mely egyben lemezbemutató koncert is lesz.

Időpont: 2019. május 5., vasárnap 18 óra

JEGYVÁSÁRLÁS: 

JAZZFŐVÁROS Fesztivál 2019. augusztus 1-4 között! Bérletek, sőt, már napijegyek is vásárolhatók a csaknem végleles programra. Még egy-két simítás és felkerül a pontos menetrend a www.jazzfovaros.hu honlapra is. Néha majd csak kapkodod a fejed, hogy mit is hallgass meg, hiszen csak nagyszerű zenészeket és zenekarokat hívtak meg. A JAZZFŐVÁROS bérletek és a napijegyek már elérhetők a Bohém Webáruházban.

-Ittzés Tamás: Új Bohém-CD készül, érdekel már most 37,5%-os kedvezménnyel?

Elkezdtük a 35 éves jubileumunkra való felkészülést (már másfél hónapja benne vagyunk a 35. évünkben, a születésnap jövő márciusban lesz.). Elsőként azokból a számokból csinálunk egy CD-t, amiket még nem vettünk lemezre, viszont slágerek, közönségkedvencek. Két vendégénekessel (Bolba Éva és Mudrák Mariann) kibővítve vonultunk/vonulunk stúdióba. A számok 80%-a már készen van, a hétvégén fejezzük be a felvételeket. A számok között ott van a Petite Fleur, a When I’m Sixty-four, a Just A Gigolo (a tervek szerint ez lesz a lemez címadó dala), a Tedd ide, tedd oda és a L-O-V-E is. Összesen 18 szám.

A lemez ára a szokásos 4000 Ft lesz, de megjelenés előtt, maximum az első 100 példányt 37,5%-os kedvezménnyel rendelhetitek meg, mindössze 2500 Ft-ért! Kérd a saját példányodat ITT! Most kell rendelned és fizetned, de aztán júniusig kell várnod a CD-dre, a türelmedért és a bizalmadért cserébe adjuk a nagy kedvezményt!

 

Ittzés Tamás, Dr. Bohém