A pécsi Kodály Központban tartott teltházas koncert, valamint az Ördögkatlan Fesztivál hatalmas sikere után visszatérnek a rockslágerek a MOMKult színpadára a Get Closer sorozatában.

Like A Rolling Stone

Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a beatkorszaktól a 90-es évekig. E produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibuli hangulatához a zenét a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Zséda, Gryllus Dorka, Jordán Adél, Trokán Nóra, Törőcsik Franciska, Simon Kornél és Chris Mattheisen.

Like A Rolling Stone

A Bonus Track Band elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember, Suga János és a zenekar állandó vendége, az amerikai származású Chris Mattheisen. Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.

SZEPTEMBER 17. 20 ÓRA – MOMKULT

Jegyek a Get Closer weboldalán

Az előző évek sztárvendégeivel:

 

Fotó: Kleb Attila

 

Hozzászólások